Va recomandam tratamentele noastre pentru albire dinti. Delta Clinic Dent pentru dumneavoastra!

//Va recomandam tratamentele noastre pentru albire dinti. Delta Clinic Dent pentru dumneavoastra!


Albirea dintilor in scop cosmetic este o metoda prin care dintii sunt adusi la o culoare mai deschisa decat culoarea lor naturala. In timpul procesului de albire dinti, pe toata perioada tratamentelui plus inca 5 zile se recomanda sa nu se consume cafea, coca cola, ciocolata, cacao, vin rosu sau alte bauturi cu un continut ridicat de coloranti.

Cititi mai multe despre: albirea dintilor in cabinet, dinti mai albi, importanta zmbetului si procedura de albire dinti.

Inainte de a apela la un cabinet stomatologic va recomandam sa:

– intrebati prietenii si rudele

– cereti sfatul persoanelor cunoscute

– verificati lista de preturi

– aflati numele medicului

– cititi testimoniale pe site

– cereti pareri  pe forumuri

– verificati lista de servicii reduse

Daca si tu consideri ca ai nevoie de  albirea dintilor atunci te asteptam la cabinetul nostru intrucat acest procedeu este realizat de medicii de la Delta Clinic Dent! Pentru a avea un zambet frumos si perfect  apeleaza la albire dinti si spune adio situatiilor neplacute din trecut. Un zambet frumos este posibil cu Delta Clinic Dent!

Pentru mai multe informatii accesati paginile fatete dentare vs coronite dentare, despre dinti albi si avantaje estetica dentara.

albire dentara plus obturatie coronara, albire dinti

 

Procedura de albire dinti

Pe buze se aplica un departator de protectie dupa care se aplica pe gingia de langa dinte o bariera ce protejeaza gingia de actiunea solutiei de albit. Se aplica pe dinte solutia de albit si se improspateaza la fiecare 15 minute. Toata procedura dureaza aproximativ 60 minute.

Cat se albesc dintii?

Daca apelati la albire dinti, acestia ajung sa se deschida la culoare si cu 7 nuante fata de culoarea lor naturala. Totul depinde de cat de galbeni sunt dintii.

Este periculoasa albirea dentara?

Albirea dentara nu prezinta riscuri de nici un fel atat timp cat este realizata sub stricta supraveghere a unui medic stomatolog. Dupa albire dinti, acestia isi revin structural in mai putin de 48 ore.

Care este pretul  pentru albire dinti

In general pretul pentru albit dintii este undeva in jurul valorii de 1200 lei. In functie de materialele folosite si de tehnologia folosita acesta poate varia. Delta Clinic Dent poate oferi un pret avantajos pentru albire dinti de 1000 lei. Acest pret poate sa scada in cazul unor promotii.

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By | 2017-08-17T18:47:44+00:00 aprilie 24th, 2014|

About the Author:

Dr. Marius Durbac | Medic stomatolog cu peste 10 ani de experienta in stomatologie, pune bazele clinicii Delta Clinic Dent in anul 2013 in cadrul spitalului Ponderas. Specializari: Cursuri de perfectionare: - Metode, tehnici si viziuni interdisciplinare in reabilitarea orala. | Societatea Dentara Romana - Conferinta comuna de stomatologie Romano-Italiana | Societatea Dentara Romana - Endodontia, liantul pentru o buna reusita a tratamentelor protetice si ortodontice | CMDR