Beneficiile aduse de implantul dentar

//Beneficiile aduse de implantul dentar

Implantul dentar este o piesa din titan de puritate inalta, care inlocuieste radacina unui dinte pierdut. Se introduce in fostele radacini si constituie baza noilor dinti ce vor avea rol functional si o estetica identica cu dintii naturali. Implanturile dentare impiedica atrofia osoasa si previne deplasarea dintilor si retractiile gingiilor.

Cititi mai multe despre implant dentar accesand pagina Chirurgie si implantologie.

Printre avantajele oferite de implanturile dentare putem enumera:

1Aspectul facial imbunatatit

Lucrarile ancorate pe implanturi dau senzatia de dinti naturali. Fiind concepute pentru a se integra in os implanturile devin permanente. Aspectul zambetului si implicit al fetei  se va imbunatati considerabil datorita refacerii armoniei dentare si prin forma si culoarea adecvata.

Cititi mai multe despre implant dentar.

Vorbire imbunatatita

Reproducerea indentica a dintilor permite ca pronuntia sa nu fie influentata. In cazul protezelor mobile miscarile cauzeaza probleme de vorbire sau de articulare a cuvintelor. Dintii pusi cu ajutorul implanturilor nu se misca si permit articularea cuvintelor corect, fara stresul ca protezele mobile pot aluneca sau se pot misca.

Sanatate sporita a cavitatii bucale

Implanturile nu necesita slefuirea si implicit modificarea structurii dintilor sanatosi ca in cazul puntilor dentare care se leaga pe dintii naturali.

2Usurinta in masticatie

Protezele mobile care aluneca in permanenta determinand leziuni ale gingiei si chiar nevralgii si pot crea secretii salivare, pot face masticatia dificila. Dintii fixati pe implanturi functioneaza ca si dintii normali.

Confort fizic si psihic imbunatatit considerabil

Implanturile dentare elimina disconfortul generat de mobilitatea lucrarilor dar si disconfortul fizic dat de nevralgii, leziuni, alergii, mobilitatea dentara  in cazul protezelor partiale. Implanturile devin

[arte integranta din organismul dumneavoastra si lucrarile atasate acestuia sunt fixe.

Rezistenta

Implanturile sunt facute din titan, un material foarte rezistent dar usor. Vor rezista in os foarte multi ani daca le ingrijiti adecvat si le acordati igienizari profesionale periodice.

By | 2017-08-17T18:46:41+00:00 martie 24th, 2015|

About the Author:

Dr. Marius Durbac | Medic stomatolog cu peste 10 ani de experienta in stomatologie, pune bazele clinicii Delta Clinic Dent in anul 2013 in cadrul spitalului Ponderas. Specializari: Cursuri de perfectionare: - Metode, tehnici si viziuni interdisciplinare in reabilitarea orala. | Societatea Dentara Romana - Conferinta comuna de stomatologie Romano-Italiana | Societatea Dentara Romana - Endodontia, liantul pentru o buna reusita a tratamentelor protetice si ortodontice | CMDR