Implant dentar 300 euro oferta 2017-08-17T18:48:33+00:00

Implant dentar – 300 euro – Oferta limitata!

Beneficiaza acum de oferta „Implant dentar 300″

 • Consultatie de specialitate – primul pas in realizarea unui implant dentar

 • Implant dentar SURCAM – implant dentar produs in Israel

 • Bont de vindecare – necesar in perioada de vindecare

 • Certificat de garantie – garantie pe viata la implant dentar

Ce este de facut:

Pasul 1

Te programezi, telefonic la nr. 0733 108 757, sau ne lasi un mesaj aici pentru o consultatie si un plan de tratament.

Pasul 2

La consultatie, stabilim impreuna cu tine de ce este nevoie sa facem pentru a-ti reda zambetul cat si posibilitatea sa te hrani sanatos.

Pasul 3

Aceasta este sedinta in care punem implantul dentar. Tot atunci primesti garantia implantului dentar si stabilim urmatoarea sedinta.

Ce spun pacientii:

Victor Sanei   

Sunt foarte multumit de modul in care am fost tratat in cadrul clinicii. Personalul este mereu vesel iar procedurile stomatologice au decurs fara probleme.

Mihai   

Recomand!

Maria Craciun   

Multumesc domnului doctor pentru amabilitatea si rabdarea de care a dat dovada. A durat ceva pana sa ma pot programa dar a meritat.

Roxana Dincu   

Tin sa multumesc pe aceasta cale domnului doctor Marius Durbac pentru rabdarea de care a dat dovada in cazul meu. Spun asta pentru ca sunt o persoana fricoasa iar asta m-a tinut o buna perioada departe de stomatolog.

Andrei Micu   

Experienta a fost una neasteptat de placuta datorita faptului ca nu am simtit durere. Acum nu imi mai este frica sa merg la cabinetul stomatologic. Multumesc!

Alte beneficii

Plata in rate fara dobanda!

Daca beneficiezi de un card Star BT sau Card Avantaj, poti plati intregul tratament de implant dentar in rate, fara dobanda. In felul acesta implantul dentar devine si mai accesibil.

card avantaj

implant dentar reducere pret

30% reducere la tratamentele conexe

Atunci cand avem de plasat un implant dentar iar osul nu este suficient de sanatos (in urma unei extractii dentare osul s-a redus in dimensiuni), apelam la tehnici chirurgicale de aditie osoasa. In acest caz, beneficiati de reducere la toate eventualele tratamente de aditie osoasa.

Garantie extinsa

Acum ai garantie atat la implant dentar cat si la coroana dentara. Implantul dentar are garantie pe viata pentru defectele de productie. Coroana dentara, in functie de materialul ales, are garantie intre 5 si 10 ani.

Abonament-stomatologic

Beneficiaza de oferta!

Intrebari frecvente

Ce implant dentar folosim?

SURCAM | Implantul dentar SURCAM, produs in Israel, este un implant dentar premium cu garantie pe viata pentru defecte de fabricatie. Este un implant dentar folosit des pe piata din Romania.

Cat dureaza operatia de inserare a implantului dentar?

Pentru implant dentar este necesara o singura sedinta. Sedinta poate sa dureze intre 45 min (pentru 1-2 implanturi pana la 2h pentru o arcada intreaga).

O sa ma doara?

Raspunsul este NU! Atat in timpul interventiei cat si dupa interventie durerea este inexistenta. In timpul interventiei zona respectiva este amortita iar pacientul nu simte nimic. Inserarea unui implant dentar este deseori mai putin traumatizanta decat o extractie dentara. Dupa interventie, pacientul poate sa simta cel mult o usoara presiune.

Cum poate sa coste doar atat?

Putem sa oferim acest pret, pentru implant dentar, pacientilor nostri datorita parteneriatelor si volumului mare de implanturi dentare achizitionate de clinica noastra. Putem, in acest fel, sa pastram nivelul inalt de calitate pentru actul terapeutic si la un pret scazut.

Cand pot sa folosesc implantul dentar?

Exista atat in practica cat si in teorie doua metode care abordare a acestei sitatii: incarcarea imediata sau incarcarea dupa osteointegrare. Daca in prima varianta, incarcarea imediata,  se pune o coroana provizorie in aceeasi sedinta in care se pune si implantul dentar in a doua situatie coroana dentara este pusa dupa o perioada in care implantul dentar se osteointagreaza. Aceasta perioada dureaza in general aproximativ 3,5 luni. Alegerea metodei tine atat de cazul clinic cat si de vointa pacientului.

Ce este un implant dentar? Din ce este format?

Implantul dentar este alcatuit din mai multe componente : Implant dentar, surub de acoperire, bont de vindecare, bont protetic, coroana dentara. Primele 4 componente sunt incluse in pretul de 300 euro.

Implant dentar 34 bucuresti

Programeaza-te acum!

0733108757

9 Comments

 1. Andrei Cojocaru 24 mai 2016 at 16:49 - Reply

  Pana cand este valabila aceasta oferta?

 2. Ana Maria 27 mai 2016 at 11:17 - Reply

  In cei 300 euro ce este inclus? Implantul dentar este complet? Cat costa coroana dentara?

  • Dr. Marius Durbac 27 mai 2016 at 11:34 - Reply

   In cei 300 E sunt incluse toate componentele necesare pentru a realiza implantul dentar. Enumeram consultatiile preliminare, planul de tratament, implantul dentar, bontul protetic si bontul de vindecare(componente necesare in a 2 faza). Coroana dentara nu este inclusa in pretul implantului dentar pentru ca aceasta componeta poate sa difere in functie de materialul ales. Pretul unei coroane dentare este in jur de 600 lei.

 3. naon rodica 9 iunie 2016 at 13:34 - Reply

  Buna ziua ,va rog sa imi precizati cu exactitate daca coroana dentara ptr partea de sus este doar 600 si nu include si alte costuri suplimentare .Eu sus am facut extractii tuturor dintilor si ma intereseaza daca imi pot face coroana dentara nu vreau placa si daca aceasta suma este reala si totul este ok.multumesc si astept un raspuns din partea dumneavoastra

  • Dr. Marius Durbac 9 iunie 2016 at 13:37 - Reply

   Buna ziua,

   Pretul unei coroane dentare metalo-ceramice, pe implant, in cadrul acestei promotii este de 600 lei. La acest cost nu se mai adauga nici un cost suplimentar.

   Zi buna!

 4. Miruna Tudor 6 iulie 2016 at 22:56 - Reply

  Buna seara,

  in saptamana 11-15 iulie aveti loc pentru o programare pentru implant dentar?

  • Marius Durbac 8 iulie 2016 at 12:30 - Reply

   Buna ziua, pentru disponibilitatea in program va rugam sa ne sunati la 0733 108 757. Cu siguranta gasim un interval orar in care sa facem o consultatie si sa stabilim detaliile viitoarei interventi. Zi buna!

 5. Dan 25 noiembrie 2016 at 11:35 - Reply

  Preț excelent! Eu am plătit în străinătate 14300€ pe cinci implanturi fără alte lucrări,era totul pregătit pentru implanturi,asa ca în România este super ieftin!

Leave A Comment

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *