Implant dentar 300 euro oferta2018-03-24T20:38:58+00:00

OFERTA IMPLANT DENTAR 

Implant dentar pret 300 euro

Ce primesti:

 • Consultatie – primul pas in realizarea unui implant dentar

 • Implant dentar SURCAM – implant dentar produs in Israel

 • Bont de vindecare – necesar in perioada de vindecare

 • Certificat de garantie – garantie pe viata la implant dentar

implant-dentar-pret-v3-promotie-300-b

Ce ai de facut:

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de oferta Implant Dentar 300. Urmeaza cei 3 pasi si in scurt tim vei avea un zambet de invidiat.

Bio Compatibil.

Implant-dentar-biocompatibil bucuresti

Implanturile dentare SURCAM sunt implanturi din titan cu o biocompatibilitate maxima. Tesutul osos va crea legaturi cu implantul dentar.

Garantia produsului.

Implant-dentar-garantie-stomatologica bucuresti

La Delta Clinic Dent toate implanturile dentare vin cu garantie pe viata.
Nu ne permitem ca un implant dentare sa prezinte defecte de fabricatie asa ca achizitionam numai implanturi testate si certificate.

Rata de succes 98,7%

Implant-dentar-rata-de-succes-mare bucuresti

Rata de succes a implanturilor dentare moderne este aproape totala. In acele rare ocazi,
sub 2%, esecul apare in sitautii in care starea generala de sanatate este alterata.

Fara durere!

Implant-dentar-fara-durere bucuresti

Atat in timpul procedurii de inserare a implantului cat si dupa, durerea nu exista. Sa-ti pui un implant dentar este mai usor decat sa-ti scoti un dinte!

Beneficiaza de oferta acum!

Oferta promotionala „Implant dentar pret 300 euro” este limitata. Oferta actuala este pentru 100 de implanturi dentare adica aproximativ 40 de pacienti. Un pacient poate beneficia de un numar nelimitat de implanturi dentare.

stomatologie in rate implant dentar plata in rate fara doband

Plata in rate fara dobanda.

Implant dentar in 6 rate fara dobanda!

Daca beneficiezi de un card Star BT sau Card Avantaj, poti plati intregul tratament de implant dentar in rate, fara dobanda. In felul acesta implantul dentar devine si mai accesibil. Intreaba si de plata in rate direct in cabinetul stomatologic.

Garantie extinsa.

Implant dentar plus coroana dentara!

Acum ai garantie atat la implant dentar cat si la coroana dentara. Implantul dentar are garantie pe viata pentru defectele de productie. Coroana dentara, in functie de materialul ales, are garantie intre 5 si 10 ani.

Garantie-stomatologica cabinet stomatologic bucuresti
implant dentar reducere pret cabinet stomatologic sector 2

Reducere la tratamentele conexe.

Aditie de os.

Daca beneficiezi de un card Star BT sau Card Avantaj, poti plati intregul tratament de implant dentar in rate, fara dobanda. In felul acesta implantul dentar devine si mai accesibil. Intreaba si de plata in rate direct in cabinetul stomatologic.

De ce la Delta Clinic Dent?

Timpul tau este pretios!

Te programam in functie de programul tau. Te putem programa dimineata, inainte de serviciu, la pranz,in pauza de masa, sau seara dupa munca.

Parerea pacientilor nostri

Cateva dintre marturiile pacientilor care au fost tratati in clinica noastra dentara.

Recomand!

Multumesc domnului doctor pentru amabilitatea si rabdarea de care a dat dovada. A durat ceva pana sa ma pot programa dar a meritat.

Foarte multumit.
pro:
-servicii de foarte buna calitate ( eu am avut o extractie molar de minte)
-personal super amabil
-pret mai mult decat ok(180 lei )

minusuri:
-nu prea au loc de parcare

Sunt foarte multumit de modul in care am fost tratat in cadrul clinicii. Personalul este mereu vesel iar procedurile stomatologice au decurs fara probleme.

Experienta a fost una neasteptat de placuta datorita faptului ca nu am simtit durere. Acum nu imi mai este frica sa merg la cabinetul stomatologic. Multumesc!

Tin sa multumesc pe aceasta cale domnului doctor Marius Durbac pentru rabdarea de care a dat dovada in cazul meu. Spun asta pentru ca sunt o persoana fricoasa iar asta m-a tinut o buna perioada departe de stomatolog.

Parerea ta conteaza. Spune-le si celorlalti experienta ta in cadrul clinicii Delta Clinic Dent.HTML Allowed : a p br i em strong q h1-h6
Verification Captcha
* ObligatoriuAdd a photo?

Implant dentar 300

Programeaza-te online!

In scurt timp un asistent medical te va contacta pentru a stabili cu exactitate data si ora progamarii.

Intrebari frecvente.

Ce implant dentar folosim?

SURCAM | Implantul dentar SURCAM, produs in Israel, este un implant dentar premium cu garantie pe viata pentru defecte de fabricatie. Este un implant dentar folosit des pe piata din Romania.

Cat dureaza operatia de inserare a implantului dentar?

Pentru implant dentar este necesara o singura sedinta. Sedinta poate sa dureze intre 45 min (pentru 1-2 implanturi pana la 2h pentru o arcada intreaga).

O sa ma doara?

Raspunsul este NU! Atat in timpul interventiei cat si dupa interventie durerea este inexistenta. In timpul interventiei zona respectiva este amortita iar pacientul nu simte nimic. Inserarea unui implant dentar este deseori mai putin traumatizanta decat o extractie dentara. Dupa interventie, pacientul poate sa simta cel mult o usoara presiune.

Cum poate sa coste doar atat?

Putem sa oferim acest pret, pentru implant dentar, pacientilor nostri datorita parteneriatelor si volumului mare de implanturi dentare achizitionate de clinica noastra. Putem, in acest fel, sa pastram nivelul inalt de calitate pentru actul terapeutic si la un pret scazut.

Cand pot sa folosesc implantul dentar?

Exista atat in practica cat si in teorie doua metode care abordare a acestei sitatii: incarcarea imediata sau incarcarea dupa osteointegrare. Daca in prima varianta, incarcarea imediata,  se pune o coroana provizorie in aceeasi sedinta in care se pune si implantul dentar in a doua situatie coroana dentara este pusa dupa o perioada in care implantul dentar se osteointagreaza. Aceasta perioada dureaza in general aproximativ 3,5 luni. Alegerea metodei tine atat de cazul clinic cat si de vointa pacientului.

Ce este un implant dentar? Din ce este format?

Implantul dentar este alcatuit din mai multe componente : Implant dentar, surub de acoperire, bont de vindecare, bont protetic, coroana dentara. Primele 4 componente sunt incluse in pretul de 300 euro.

Inca mai ai timp sa te programezi!

Oferta expira in:
Inca mai este timp!
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Implanturi dentare ramase

Oferta este limitata. Criteriul de acordare a ofertei Implant dentar 300 este „primul venit, primul servit”

14

Contact.

0720263375

0733108757

031 425 4623

Locatie.

Orar.

Luni-Vineri | 08:00-20:00

Sambata | 09:00-15:00

Duminica | Inchis

9 Comments

 1. Andrei Cojocaru 24 mai 2016 at 16:49 - Reply

  Pana cand este valabila aceasta oferta?

 2. Ana Maria 27 mai 2016 at 11:17 - Reply

  In cei 300 euro ce este inclus? Implantul dentar este complet? Cat costa coroana dentara?

  • Dr. Marius Durbac 27 mai 2016 at 11:34 - Reply

   In cei 300 E sunt incluse toate componentele necesare pentru a realiza implantul dentar. Enumeram consultatiile preliminare, planul de tratament, implantul dentar, bontul protetic si bontul de vindecare(componente necesare in a 2 faza). Coroana dentara nu este inclusa in pretul implantului dentar pentru ca aceasta componeta poate sa difere in functie de materialul ales. Pretul unei coroane dentare este in jur de 600 lei.

 3. naon rodica 9 iunie 2016 at 13:34 - Reply

  Buna ziua ,va rog sa imi precizati cu exactitate daca coroana dentara ptr partea de sus este doar 600 si nu include si alte costuri suplimentare .Eu sus am facut extractii tuturor dintilor si ma intereseaza daca imi pot face coroana dentara nu vreau placa si daca aceasta suma este reala si totul este ok.multumesc si astept un raspuns din partea dumneavoastra

  • Dr. Marius Durbac 9 iunie 2016 at 13:37 - Reply

   Buna ziua,

   Pretul unei coroane dentare metalo-ceramice, pe implant, in cadrul acestei promotii este de 600 lei. La acest cost nu se mai adauga nici un cost suplimentar.

   Zi buna!

 4. Miruna Tudor 6 iulie 2016 at 22:56 - Reply

  Buna seara,

  in saptamana 11-15 iulie aveti loc pentru o programare pentru implant dentar?

  • Marius Durbac 8 iulie 2016 at 12:30 - Reply

   Buna ziua, pentru disponibilitatea in program va rugam sa ne sunati la 0733 108 757. Cu siguranta gasim un interval orar in care sa facem o consultatie si sa stabilim detaliile viitoarei interventi. Zi buna!

 5. Dan 25 noiembrie 2016 at 11:35 - Reply

  Preț excelent! Eu am plătit în străinătate 14300€ pe cinci implanturi fără alte lucrări,era totul pregătit pentru implanturi,asa ca în România este super ieftin!

Leave A Comment