Implant dentar – 300 euro – Oferta limitata!

Beneficiaza acum de oferta „Implant dentar 300″

  • Consultatie de specialitate – primul pas in realizarea unui implant dentar

  • Implant dentar SURCAM – implant dentar produs in Israel

  • Bont de vindecare – necesar in perioada de vindecare

  • Certificat de garantie – garantie pe viata la implant dentar

Ce este de facut:

Pasul 1

Te programezi, telefonic la nr. 0733 108 757, sau ne lasi un mesaj aici pentru o consultatie si un plan de tratament.

Pasul 2

La consultatie, stabilim impreuna cu tine de ce este nevoie sa facem pentru a-ti reda zambetul cat si posibilitatea sa te hrani sanatos.

Pasul 3

Aceasta este sedinta in care punem implantul dentar. Tot atunci primesti garantia implantului dentar si stabilim urmatoarea sedinta.

Ce spun pacientii:

Maria Craciun   

Multumesc domnului doctor pentru amabilitatea si rabdarea de care a dat dovada. A durat ceva pana sa ma pot programa dar a meritat.

Mihai   

Recomand!

Andrei Micu   

Experienta a fost una neasteptat de placuta datorita faptului ca nu am simtit durere. Acum nu imi mai este frica sa merg la cabinetul stomatologic. Multumesc!

Victor Sanei   

Sunt foarte multumit de modul in care am fost tratat in cadrul clinicii. Personalul este mereu vesel iar procedurile stomatologice au decurs fara probleme.

Roxana Dincu   

Tin sa multumesc pe aceasta cale domnului doctor Marius Durbac pentru rabdarea de care a dat dovada in cazul meu. Spun asta pentru ca sunt o persoana fricoasa iar asta m-a tinut o buna perioada departe de stomatolog.

Alte beneficii

Plata in rate fara dobanda!

Daca beneficiezi de un card Star BT sau Card Avantaj, poti plati intregul tratament de implant dentar in rate, fara dobanda. In felul acesta implantul dentar devine si mai accesibil.

card avantaj

implant dentar reducere pret

30% reducere la tratamentele conexe

Atunci cand avem de plasat un implant dentar iar osul nu este suficient de sanatos (in urma unei extractii dentare osul s-a redus in dimensiuni), apelam la tehnici chirurgicale de aditie osoasa. In acest caz, beneficiati de reducere la toate eventualele tratamente de aditie osoasa.

Garantie extinsa

Acum ai garantie atat la implant dentar cat si la coroana dentara. Implantul dentar are garantie pe viata pentru defectele de productie. Coroana dentara, in functie de materialul ales, are garantie intre 5 si 10 ani.

Abonament-stomatologic

Beneficiaza de oferta!

Intrebari frecvente

Ce implant dentar folosim?

SURCAM | Implantul dentar SURCAM, produs in Israel, este un implant dentar premium cu garantie pe viata pentru defecte de fabricatie. Este un implant dentar folosit des pe piata din Romania.

Cat dureaza operatia de inserare a implantului dentar?

Pentru implant dentar este necesara o singura sedinta. Sedinta poate sa dureze intre 45 min (pentru 1-2 implanturi pana la 2h pentru o arcada intreaga).

O sa ma doara?

Raspunsul este NU! Atat in timpul interventiei cat si dupa interventie durerea este inexistenta. In timpul interventiei zona respectiva este amortita iar pacientul nu simte nimic. Inserarea unui implant dentar este deseori mai putin traumatizanta decat o extractie dentara. Dupa interventie, pacientul poate sa simta cel mult o usoara presiune.

Cum poate sa coste doar atat?

Putem sa oferim acest pret, pentru implant dentar, pacientilor nostri datorita parteneriatelor si volumului mare de implanturi dentare achizitionate de clinica noastra. Putem, in acest fel, sa pastram nivelul inalt de calitate pentru actul terapeutic si la un pret scazut.

Cand pot sa folosesc implantul dentar?

Exista atat in practica cat si in teorie doua metode care abordare a acestei sitatii: incarcarea imediata sau incarcarea dupa osteointegrare. Daca in prima varianta, incarcarea imediata,  se pune o coroana provizorie in aceeasi sedinta in care se pune si implantul dentar in a doua situatie coroana dentara este pusa dupa o perioada in care implantul dentar se osteointagreaza. Aceasta perioada dureaza in general aproximativ 3,5 luni. Alegerea metodei tine atat de cazul clinic cat si de vointa pacientului.

Ce este un implant dentar? Din ce este format?

Implantul dentar este alcatuit din mai multe componente : Implant dentar, surub de acoperire, bont de vindecare, bont protetic, coroana dentara. Primele 4 componente sunt incluse in pretul de 300 euro.

Implant dentar 34 bucuresti

Programeaza-te acum!

0733108757