Promotie implant dentar

Home » Promotie implant dentar
Promotie Implant Dentar

In perioada 1 Octombrie – 1 Decembrie 2014, beneficiezi de oferta noastra pentru implanturi dentare. Implantul dentar este realizat din titan si reprezinta substituentul ideal pentru un dinte pierdut. Implantul dentar poate sa redea pacientului atat zambetul de care are nevoie cat si functionalitatea aparatului masticator. Am introdus in aceasta oferta si posibilitatea ca, la mai mult de 3 implanturi dentare, sa oferim o adoua reducere de inca 10%, adica pretul pe implant dentar sa scada la 270 euro.

270 euro! Cum este posibil?

Colaboratorii nostri ne pot oferi periodic o reducere de pret pentru produsele comercializate de ei, in cazul nostru implanturi dentare,  iar noi venim in sprijinul dumneavoastra oferind aceasta reducere mai departe. Mai mult decat atat, plata se poate face si in rate prin Card Avantaj sau prin StarBT.

plata in rate implant dentar

Pentru a beneficia de aceasta promotie te rugam sa completezi formularul de mai jos si sa realizezi o programare in cabinetul nostru stomatologic.

 

Pachetul promotional cuprinde urmatoarele: promotie implant dentar

 Formular de inscriere

[si-contact-form form=’3′] [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

By | 2017-08-17T18:47:09+00:00 septembrie 23rd, 2014|

About the Author:

Dr. Marius Durbac | Medic stomatolog cu peste 10 ani de experienta in stomatologie, pune bazele clinicii Delta Clinic Dent in anul 2013 in cadrul spitalului Ponderas. Specializari: Cursuri de perfectionare: - Metode, tehnici si viziuni interdisciplinare in reabilitarea orala. | Societatea Dentara Romana - Conferinta comuna de stomatologie Romano-Italiana | Societatea Dentara Romana - Endodontia, liantul pentru o buna reusita a tratamentelor protetice si ortodontice | CMDR