STOMATOLOGIE COPII

Stomatologie pentru copii

Delta Clinic Dent, pe langa celelete servicii stomatologice, ofera si servicii de Stomatologie Copii. Aceste tratamente sunt realizate de medicii cu multa experienta in tratarea afectiunilor la copii si adolescenti.

Dantura copiilor este un subiect foarte important ce trebuie sa fie in atentia parintilor.  Alimentele pe care copilul tau le consuma zilnic pot avea un impact negativ asupra sanatatii orale. Desi produsele cu zahar sunt cele mai periculoase pentru sanatatea dintilor, exista si alte tipuri de alimente care pot cauza placa dentara, tartru si, in final, carii.

Stomatologie copii

Poti beneficia acum de oferta noastra la implanturi dentare

Implant dentar pret 300 euro

Stomatologie copii

Dinti sanatosi copil sanatos

Alaturi de acestea, sunt multe alte situatii in care dantura copilului are de suferit si implicit sanatatea copilului. Ceea ce trebuie sa stiti este ca imediat ce apar mici nereguli ale dintilor copiilor, trebuie sa mergeti la un stomatolog ce ofera servicii de stomatologie copii pentru a rezolva problema. Stim ca in cele mai multe cazuri copiilor le este frica de stomatolog. De ceea tot ce inseamna stomatologie copii si tratamente pentru micuti sunt tratate de medici cu experienta in tratatrea dintilor lor.

Tratamente stomatologie copii 

In aceasta categorie se incadreaza toate serviciile pe care un cabinet stomatologic trebuie sa le ofere pentru a putea trata toate afectiunile stomatologice aparute la copii de la gingivite la afectiuni ale nervului.

  • Periaj dentar copii
  • Fluorizare dentara pentru copii
  • Sigilari dentare
  • Tratamentul cariei simple la copii
  • Tratamentul cariilo complicate
  • Tratamentul afectiunilor pulpare
  • Extractii dentare
cabinet stomatologic sector 2 barbu vacarescu
copii

Cum procedam la Delta Clinic Dent

Este important de stiut ca medicii nostrii acorda o atentie deosebita relationarii cu copii ajutand la dezvoltarea unei relatii medic pacient foarte facila. In situatia unei colaborari dificile preferam sa se realizeze cateva sedinte in care copilului sa nu i sa realizeze tratamente. In aceste sedinte se stabileste o legatura mai buna intre medic si copil. Sunt prezentate instrumentele folosite, modul in care urmeaza sa procedam.

Articol scris de Dr.Durbac

0/5 (0 Reviews)