GARANTIE STOMATOLOGICA

Garantie stomatologica oferita pentru toate tipurile de lucrari dentare.

Implant dentar cu garantie pe viata pentru orice defect de fabricatie.

In situatia putin probabila in care apar probleme cu lucrarile dentare efectuate in clinica noastra stomatologica, acestea sunt inlocuite fara nici un cost suplimentar.

cabinet stomatologic sector 2 barbu vacarescu

Este important ca tu sa poti avea incredere in noi. Stim ca tratamentele dentare in cabinet stomatologic nu sunt ieftine. Pretul pe care-l platesti in cabinetul nostru stomatologicse reflecta in totalitate in serviciile oferite, in materialele pe care le alegem, in aparatura medicala de ultima generatie, in iscusinta medicilor care te trateaza.

Facand o paranteza, aceste costuri se reduc mult atunci cand beneficiezi de un abonament stomatologic. Abonamentul stomatologic iti ofera sansa de a avea o sanatate dentara buna prin preventie, care este gratuita, prin posibilitatea de a esalona plata dar si prin faptul ca tu vei plati cu 30% mai putin.

Odata ce tu platesti un serviciu stomatologic meriti sa ai si o garantie ca acel serviciu o sa tina. Fiind increzatori in calitatea serviciilor pe care le oferim cat si in produsele pe care le comercializam suntem in masura sa oferim cea mai cuprinzatoare si de lunga durata garantie stomatologica de pe piata. Pentru toate tipurile de lucrari dentare realizate in cabinet stomatologic Delta Clinic Dent din Bucuresti, pentru implant dentar, fatete dentare, proteze dentare si alte servicii, enumerate mai jos, se ofera garantie stomatologica cu durata variabila in functie de serviciu.

Programeaza-te acum!

Programeaza-te acum si poti beneficia de promotia din aceasta luna!

TERAPIE

Plomba compozit – 2 ani
Plomba glasionomer – 1 an

STOMATOLOGIE COPII

Sigilari dentare – 6 luni
Plomba – 1 an

IMPLANTOLOGIE

Implant dentar – intre 7 ani si pe viata (in functie de tipul de implant folosit)

PROTETICA

Coroana dentara metalo-ceramica – 5 ani
Coroana dentara zirconiu – 10 ani
Cororana dentara metalica – PE VIATA
Proteze dentare – 2 ani
Fatete dentare – 5 ani
RCR (reconstituire corono-radiculara) – PE VIATA
Inlay compozit – 2 ani
Inlay ceramica – 4 ani

Garantia stomatologica acopera tratamentele dentare,  manopere, inclusiv materiale utilizate, pentru perioadele prezentate mai sus. In cazul, putin probabil, in care apar probleme cu oricare din serviciile mai sus mentionate aveti obligatia de a semnala problema, imediat ce aceasta a aparut la numarul de telefon 0733 108 757 sau direct in cabinet stomatologic din Bucuresti sector 2 str. Barbu Vacarescu Nr. 5 . In aceasta situatie cabinetul stomatologic are obligatia de a repara sau schimba GRATUIT.

Garantia stomatologica – conditii:

 • cabinet stomatologiclucrarile au fost facute in intregime in cabinetul stomatologic Delta Clinic Dent
 • prezetarea obligatorie la control o data la 6 luni
 • respectarea in totalitate a indicatiilor oferite de medicul stomatolog
 • igiena corespunzatoare

Garantia stomatologica se pierde in urmatoarele conditii:

 • garantie-nulaigiena dentara defectuoasa
 • nerespectarea indicatiilor date de  catre medicul stomatolog
 • nerespectarea instructiunilor de manevrare sau folosire a diverselor produse
 • neprezentarea la control si profilaxie la fiecare 6 luni
 • afectiuni parodontale
 • lucrari dentare deteriorate accidental (cazaturi, lovituri)
 • interventia unui alt medic sau tehnician asupra lucrarii fara acordul scris Delta Clinic Dent
 • obigatiile financiare nu au fost respectate

Garantia stomatologica nu se aplica pentru:

 • garantie-infoafectiuni si boli de natura generala nedeclarate sau aparute dupa finalizarea tratamentului
 • probleme generale si locale de sanatate provocate de stres
 • proteze dentare, punti dentare sau coroane dentare provizorii
 • tratamentele de augmentare osoasa, sinus lift, grefe de orice fel ( chiar cu cele mai atente investigatii aceste proceduri nu pot fi garantate pentru  ca succesul acestor manopere tine de organismul fiecaruia)
 • pacientul sufera de afectiuni locale sau generale cronice (spre exemplu parodontoza, diabet, osteoporoza,  chimioterapie)
 • procedurile de albire dentara ( desi garantam albirea dintilor, nuanta la care se poate ajunge nu tine de tehnologia folosita sau de modul in care este folosita ci de nuanta dintilor la momentul in care se face albirea)
 • tratamentul de canal ( acesta este o manopera la care, in pofida tehnologiei si materialelor folosite, sansele de reusita nu se pot estima corect)

        In situatia in care este necesara o interventie in baza unei garantii aceasta se va efectua in regim de urgenta.Toate problemele acoperite de garantia stomatologica trebuie rezolvate in cabinetul stomatologic Delta Clinic Dent. Returnarea banilor nu se poate realiza atata timp cat cabinetul stomatologic Delta Clinic Dent va ofera o solutie pentru remedierea problemelor aparute.