ACID HIALURONIC si TOXINA BOTULINICA

Buze | Cearcane | Pometi

ACID HIALURONIC

Buze | Cearcane | Pometi

Welcome to

Delta Clinic Beauty

Acum zambetul tau trece la un alt nivel. Pe langa dintii perfecti pe care ii oferim pacientilor nostri zi de zi, Delta Clinic Dent, aduce un nou suflu si o noua abordare in ceea ce priveste estetica faciala. Si pentru ca tu nu esti mai mult decat un zambet, o privire sau niste buze frumoase, ne-am gandit sa le unim pe toate sub un singur acoperis.

Issa Raid

Medic specialist Chirurgie Estetica si Reparatorie cu peste 10 ani de experienta in tratamente estetice si reparatori.

Acid Hialuronic

Procedurile cu acidul hialuronic sunt printre cele mai intalnite proceduri pe care medicii esteticieni le realizeaza in intreaga lume. Acidul hialuronic este sigur si ofera atat pielii cat si tesuturilor cartilaginoase un spect ferm si matasos.

Volumizare buze

Cresterea in volum a buzelor cu ajutorul acidului hialuronic. Pe langa volum acidul hialuronic este folosit si pentru a contura buza.

Volumizare pometi

O solutie ideala in conturarea si volumizarea pometilor. Mai mult se pot obtine simetri ale fetei acolo unde este necesar.

Corectie cearcane

Cu acidul hialuronic putem atenua pana la disparitie zonele inestetice din zona ochilor incluzand aici si cearcanele.

Diana Gheorghescu

Medic dentist Estetica Dentara cu participari la nenumarate cursuri nationale de estetica dentara si estetica faciala.

Toxina Botulinica

Tratamentele cu toxina botulinica variaza de la tratarea si inlaturarea ridurlor de expresie la subtierea si ovalizarea fetei la tratamentul axilei.

Tratamentul ridurilor

Scopul si utilizarea toxinei botulinice este este acela de a bloca musculatura subcutanata sa mai reactioneze. Astfel se obtine o piela fara riduri.

Subtiere si ovalizare

Injectarea toxinei botulinice la nivelul fetei in anumite zone duce la un efect de subtiare si ovalizare. Rezultatele sunt foarte bune la persoanele cu fata cu profil mai patratos.

Tratamentul transpiratiei

Toxina botulinica scade nivelul secretiei sudorale ( a transpiratiei) pe o perioada e cateva luni. Astfel te poti bucura de camasile tale din saten.