Implant dentar

Implant dentar – 300EPROMO

Implant dentar Promo

Beneficiaza acum de oferta „Implant dentar 300″

Ce primesti:

  • Consultatie de specialitate – primul pas in realizarea unui implant dentar
  • Implant dentar SURCAM – implant dentar produs in Israel
  • Bont de vindecare – necesar in perioada de vindecare
  • Certificat de garantie – garantie pe viata la implant dentar

Pasul 1

Te programezi, telefonic la nr. 0733 108 757, sau direct in cabinetul nostru stomatologic  din str. Barbu Vacarescu Nr. 5, pentru o consultatie si un plan de tratament.

Pasul 2

La consultatie, stabilim impreuna cu tine ce este nevoie sa facem pentru a-ti reda zambetul si posibilitatea sa te hrani sanatos.

Pasul 3

In aceasta sedinta punem implantul dentar. Tot atunci stabilim si urmatoarea sedinta.

Parerea pacientilor nostri

[katb_testimonial group="all" number="all" by="random" id="" rotate="no" layout="0" schema="default"]

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Ce este un implant dentar?

Ce este un implant dentar ?

Implantul dentar este o alternativa sigura si estetica pentru inlocuirea puntilor dentare, dintilor lipsa sau chiar a protezelor dentare . Protezarea pe implant dentar se simte si functioneaza ca si pe dintii naturali.

 

Cum functioneaza un implant dentar ?

Implantul dentar functioneaza ca o radacina de dinte. Acesta este fabricat din titan si este insurubat in osul pacientului. Dupa osteointegrare ( aproximativ 4 luni, perioada in care osul se vindeca si fuzioneaza cu implantul dentar) este construit pe implant coroana dentara. Coroana dentara o sa arate si o sa functioneze ca un dinte.

implant

Avantajele implantului dentar

Imbunatatirea functionalitatii

Implanturile dentare ofera o mai buna stabilitate lucrarilor detare fie ca vorbim de un dinte fie ca vorbim de o punte dentara. In cazul pacientilor fara dinti, implantul dentar poate functiona sub proteze ca si sistem de stabilizare sau se pot construi pe mai multe implanturi dentare, punti dentare.

Ingrijire facila

Implanturile dentare nu necesita o ingrijire speciala. Ele se pot igieniza ca si ceilalti dinti naturali prin periaj dentar si prin folosirea atei dentare.

pdm_dental-implant-example_thumb

Imbunatatirea confortului

Implanturile dentare arata si se simt ca si dintii tai. In acest fel confortul este pe deplin asigurat.

Prietenos cu dintii vecini

Daca-ti lipseste un dinte singura modalitate de a inlocui acel dinte, exceptand implantul dentar, este sa faci o punte dentara. pentru a realiza o punte dentara este necesar sa devitalizam dintii alturati si sa-i slefuim. Cu ajutorul implantului dentar slefuirea dintilor invecinati nu mai este necesara.

Alte beneficii

Plata in rate fara dobanda!

Daca beneficiezi de un card Star BT sau Card Avantaj, poti plati intregul tratament de implant dentar in rate, fara dobanda. In felul acesta implantul dentar devine si mai accesibil.

card avantaj

implant dentar reducere pret

30% reducere la tratamentele conexe

Atunci cand avem de plasat un implant dentar iar osul nu este suficient de sanatos (in urma unei extractii dentare osul s-a redus in dimensiuni), apelam la tehnici chirurgicale de aditie osoasa. In acest caz, beneficiati de reducere la toate eventualele tratamente de aditie osoasa.

Garantie extinsa

Acum ai garantie atat la implant dentar cat si la coroana dentara. Implantul dentar are garantie pe viata pentru defectele de productie. Coroana dentara, in functie de materialul ales, are garantie intre 5 si 10 ani.

Abonament-stomatologic

Intrebari frecvente

Ce implant dentar folosim?

SURCAM | Implantul dentar SURCAM, produs in Israel, este un implant dentar premium cu garantie pe viata pentru defecte de fabricatie. Este un implant dentar folosit des pe piata din Romania.

Cat dureaza operatia de inserare a implantului dentar?

Pentru implant dentar este necesara o singura sedinta. Sedinta poate sa dureze intre 45 min (pentru 1-2 implanturi pana la 2h pentru o arcada intreaga).

O sa ma doara?

Raspunsul este NU! Atat in timpul interventiei cat si dupa interventie durerea este inexistenta. In timpul interventiei zona respectiva este amortita iar pacientul nu simte nimic. Inserarea unui implant dentar este deseori mai putin traumatizanta decat o extractie dentara. Dupa interventie, pacientul poate sa simta cel mult o usoara presiune.

Cum poate sa coste doar atat?

Putem sa oferim acest pret, pentru implant dentar, pacientilor nostri datorita parteneriatelor si volumului mare de implanturi dentare achizitionate de clinica noastra. Putem, in acest fel, sa pastram nivelul inalt de calitate pentru actul terapeutic si la un pret scazut.

Cand pot sa folosesc implantul dentar?

Exista atat in practica cat si in teorie doua metode care abordare a acestei sitatii: incarcarea imediata sau incarcarea dupa osteointegrare. Daca in prima varianta, incarcarea imediata,  se pune o coroana provizorie in aceeasi sedinta in care se pune si implantul dentar in a doua situatie coroana dentara este pusa dupa o perioada in care implantul dentar se osteointagreaza. Aceasta perioada dureaza in general aproximativ 3,5 luni. Alegerea metodei tine atat de cazul clinic cat si de vointa pacientului.

Ce este un implant dentar? Din ce este format?

Implantul dentar este alcatuit din mai multe componente : Implant dentar, surub de acoperire, bont de vindecare, bont protetic, coroana dentara. Primele 4 componente sunt incluse in pretul de 300 euro.

Implant dentar 34 bucuresti

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.