SI TU POTI FACE DIFERENTA

Bunicii nostri merita sa zambeasca. Ajuta-i sa-si spuna povestea cu demnitate.

FIECARE SECUNDA CONTEAZA

Grija pentru batrani arata gradul de civilizatie al unui popor. Daca ne ghidam dupa acest principiu Romania nu o duce bine la acest capitol. Daca imediat dupa revolutie, in 1990, pensia unui batran erea platita de 2 salariati, acum, in 2019 o pensie este sustinuta de 1,2 angajati. Aceast dezechilibru determina si nevelul scazut al pensiilor.

„Daruieste Zambete” este un proiect initiat in 2013 alaturi de clinica dentara Delta Clinic Dent prin doctorul coordonator Marius Durbac.

0 Milioane
Batrani In Romania
0 milioane
Batrani cu venituri sub 1000 lei
0 milion
Bunici ce au nevoie de tratamente stomatologice

STOMATOLOGIE PENTRU TOTI

Dreptul la sanatate.

Proiectul „Daruieste Zambete” vine in intampinarea persoanelor ce nu isi permit tratamente stomatologice de baza. Prin acest program incercam sa facilitam acesul gratuit la servicii stomatologice de calitate atat persoanelor de varsta a 3-a cat si copiilor. Acest proiect a fost initiat din nevoia de a nu refuza, pe criterii financiare nici un pacient.

Alaturi de tine putem schimba viata unor oameni. Alaturi de tine putem aduce zambetul pe fata unei bunici sau a unui coipil.

MISIUNEA NOASTRA

Sa reusim sa tratam cat mai multi oameni in nevoie. Cum facem asta? Prin forte propri si cu ajutorul tau.

Ce facem noi?

Noi ne angajam sa punem cat pui si tu. Mai mult, ne vom dedica timp si energie pentru a putea realiza tratamentele de care bunicii si copii au nevoie.

Concret, daca tu pui 10 lei noi venim cu inca 10 lei. toti pacientii care vin la noi si care nu-si permit sa achite tratamentele de care au nevoie vor primi acele tratamente iar noi le vom achita din fondul obtinut. Pentru a avea transparenta totala la sfarsit de luna vei primi un raport pe email cu modul in care am cheltuit bani tai.

coroana dentara ceramica

Va multumesc din tot sufletul petru aceasta campanie. Sunt o sustinatoare a voastra si-mi doresc sa poat ajuta si mai mult pe viitor.

Maria, Dell

Cu ajutorul vostru am reusit sa am dinti. Va multumesc si sa va ajute Dumnezeu!

Viorica
stomatalogie cu plata in rate

Ce ai de facut tu?

Contribuie – ne poti ajuta cu promovarea acestei campanii printre prietenii tai. Vrem ca mesajul nostru sa ajunga atat la cei care pot sa contribuie cat mai ales la cei care au nevoie. Asa ca daca stii pe cineva care are nevoie de noi nu ezita sa-l anunti de ce putem sa-i oferim.

Voluntar – fie ca esti medic sau tehnician dentar si vrei sa pui umarul, usa noastra este deschisa.  Ne putem uni fortele si in felul acesta toata lumea va avea de castigat.

Daruieste – contributia ta financiara va fi dublata de contributia noastra financiara. Pentru o cat mai buna transparenta, te vom informa cu privire la modul in care am ales sa folosim suma daruita de tine.

VALORILE NOASTRE

Think Big. Act Bigger.

0 Milioane
Batrani In Romania
0 milioane
Batrani cu venituri sub 1000 lei
0 milion
Bunici ce au nevoie de tratamente stomatologice

DARUIESTE ZAMBETE

Grija pentru batrani arata gradul de civilizatie al unui popor. Daca ne ghidam dupa acest principiu Romania nu o duce bine la acest capitol. Daca imediat dupa revolutie, in 1990, pensia unui batran erea platita de 2 salariati, acum, in 2017 o pensie este sustinuta de 1,2 angajati. Aceast dezechilibru determina si nevelul scazut al pensiilor.

„Daruieste zambete” este un program initiat in 2013

CHANGE A LIFE TODAY

As long as poverty, injustice & inequality persist, none of us can truly rest. It doesn’t take much to change a life, Get in touch today and start making the difference.