INCEPETI CARIERA CU NOI

Suntem pasionati de ceea ce facem si speram ca si tu esti. Indiferent daca esti la inceput de drum sau ai capatat deja experienta, noi te primim cu bratele deschise. Ce este important?  Principalul lucru pe care ni-l dorim este ca tu sa faci performanta. In falul acesta ne putem trata pacientii la cel mai inalt nivel si ne asiguram ca ei vor primi intregul tratament la cel mai inalt nivel.

Acum, fie ca esti medic ori asistent medical ajutorul tau este in egala masura valoros. Te vom trata ca pe un membru al echipei inca de la inceput si vei putea pune in aplicare cunostintele dobandite. Te vei putea dezvolta profesional intr-un mediu cu adevarat placut.

Si inca ceva. Esti student si doresti sa acumulezi cunostinte practice? Te primim, te orientam,  si incercam sa-ti transmitem cele mai buna practici in ceea ce priveste viata ta de viitor medic.

IN PREZENT

In prezen clinica noastra dentara dispune de 3 cabinete o sala de receptie zona de sterilizare si zona destinata personalului. Intreaga clinica este echipata cu echipamente de calitate foarte buna unde tu vei putea sa profesezi. Intodeauna medicul este asistat de cel putin o asistenta iar acest lucru ne asigura ca putem oferi cel mai bun tratament pancientilor nostrii.

Timpul tau este pretios!

Atat timpul tau cat si al nostru este pretios. Daca consideri ca te poti adapta cerintelor noastre, trimite-ne un CV pe adresa de email office@deltaclinicdent.ro . De obicei revenim cu un raspuns destul de repede.

IN VIITOR

Suntem in plin avant si ne dezvoltam atat din punct de vedere logistic cat si al personalului. Cautam oameni dedicati, cu multa dorinta de munca, care pot sa faca in realitate diferenta. Te cautam pe tine!

0/5 (0 Reviews)