Clinica Stomatologica Delta Clinic Dent

Echipa noastra

Clinica Stomatologica

Aici este despre tine iar noi suntem cei ce-ti vor schimba parerea leagata de clinicile stomatologice si modul in care trebuie sa fi tratat. Avem convingerea ca dupa prima sedinta, impresia ca stomatologia doare, se va schimba total. De ce nu doare? Nu doare pentru ca ne dedicam toata atentia si priceperea ca tu sa primesti un tratament lipsit de durere, realizat perfect la un pret acesibil.

DR.-Crina-Flintea

Crina FLINTEA
Medic Stomatolog
Stomatologie Generala

DR.-Diana-Gheorghescu-

Diana GHEORGHESCU
Medic Stomatolog
Stomatologie Generala

DR.-Cornelia-Lumei

Cornelia LUMEI
Medic Stomatolog
Endodontie

Giorgiana STANESCU
Asistenta

Asis.-Nina

Nina ISBICEABU
Asistenta

Asis-Ioana-Ionescu

Ioana IONESCU
Asistenta

Dr. Durbac Marius

Marius DURBAC
Medic Stomatolog
Implantologie

DR.-Dragonu-Albert

Albert DRAGONU
Medic Stomatolog
Stomatologie Generala

Dr-Irina-Serban Delta Clinic Dent

Irina SERBAN
Medic Stomatolog
Protetica

Andreea NEAGU
Medic Stomatolog
Ortodontie

Clinica Stomatologica

cabinet-stomatologic-bucuresti-sector-2d delta clinic dent

Cine suntem

Clinica stomatologica Delta Clinic Dent a luat nastere la finele anului 2008, in cadrul policlinici Ponderas. Initial cabinetul stomatologic a fost conceput pentru a oferii solutii de tratament in cadrul spitalului insa in urma cereri tot mai mare din partea pacientilor clinica stomatologica a mai deschis inca un cabinet stomatologic in aceeasi incinta pentru a putea prelua si rezolva problemele pacientilor veniti din afara spitalului.

In 2014 spitalul Ponderas s-a mutat intr-o cladire noua in Nordul Bucurestiului, fapt pentru care am luat decizia sa scimbam locatia.

In prezent clinica stomatologica Delta Clinic Dent isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Sector 2, Str. Barbu Vacarescu, nr. 5 Langa gura de metrou Stefan cel Mare. Aici oferim servicii specializate de chirugie dentara avand unul din cabinete echipat cu toata aparatura necesara realizarii manoperelor complicate de chirurgie dentara: implant dentar, extractie molar de minte, rezectie apicala, tratamentul parodontitelor, chiuretaj parodontal.

Dorinta de a putea raspunde tuturor pacientilor indiferent de nevoile stomatologice ne motiveaza sa ne pregatim, atat din punct de vedere tehnologic cat si educational, la cele mai inalte standarde participand la toata gama de cursuri de specialitate in stomatologie cat si achizitionand cele mai bune materiale de pe piata. Oferim astfel, pacientilor, produse de ultima generatie puse la dispozitie de medici bine informati.

Pe langa gama larga de servicii stomatologice venim si in intampinarea nevoilor financiare ale fiecarui pacient oferind posibilitatea de a platii in  rate costul diverselor tratamente stomatologice mai costisitoare.

Deasemenea inca din 2013 am inceput un program prin care pacientii fideli obtin diverse reduceri si gratuitati in cabinet stomatologic prin procurarea unuia din cele doua tipuri de abonamete stomatologice Delta Silver sau Delta Gold.

Localizare

Delta Clinic Dent | CISMIGIU

Luni – Vineri 8:30 – 21:00

Tel. fix : 0314212792 | Tel. mobil 0733108757

Pacienti cu abonament 22%
Pacienti care s-au programat iar 93%
Pacienti multumiti 100%
0/5 (0 Reviews)