DELTA CLINIC DENT

Echipa noastra de medici si asistente alturi de care vei obtine schimbarea mult dorita.

Delta Clinic Dent – Clinica Stomatologica unde tu esti pus pe primul loc

Aici este despre tine, iar noi suntem cei ce-ti vor schimba parerea legata de clinicile stomatologice si modul in care trebuie sa fii tratat. Avem convingerea ca, dupa prima sedinta, impresia ca stomatologia doare se va schimba total. De ce nu doare? Nu doare pentru ca ne dedicam toata atentia si priceperea ca tu sa primesti un tratament lipsit de durere, realizat perfect, la un pret acesibil.

De ce la Delta Clinic Dent?

Pe cine vei intalni la Delta Clinic Dent

Acestia sunt oamenii care vor avea grija ca vizita la cabinetul stomatologic sa decurga fara cusur. Fiecare dintre noi, cei care facem parte din echipa medicala sau personalul suport, va vom pune la dispozitie toata priceperea si devotamentul pentru ca aceasta experienta sa fie una impecabila.

DR.-Crina-Flintea

Crina FLINTEA
Medic Stomatolog
Stomatologie Generala

DR.-Diana-Gheorghescu-

Diana GHEORGHESCU
Medic Stomatolog
Stomatologie Generala

DR.-Cornelia-Lumei

Cornelia LUMEI
Medic Stomatolog
Endodontie

Stanescu-Giorgiana-Asistent-Medical-Delta-Clinic-Dent

Giorgiana STANESCU
Asistenta

Asis.-Nina

Nina ISBICEANU
Asistenta

Asis-Ioana-Ionescu

Ioana ANDREI
Asistenta

Dr. Durbac Marius

Marius DURBAC
Medic Stomatolog
Implantologie

DR.-Dragonu-Albert

Albert DRAGONU
Medic Stomatolog
Stomatologie Generala

Dr-Irina-Serban Delta Clinic Dent

Irina SERBAN
Medic Stomatolog
Protetica

Victor SANDEIU

Andreea NEAGU
Medic Stomatolog
Ortodontie

Enola POPESCU
Medic stomatolog

DElta Clinic DEnt Ioana Florea

Ioana Florea
Receptie

Clinica Stomatologica in imagini

cabinet-stomatologic-delta-clinic-dent-intrare
Clinica-Dentara-Delta-Clinic-Dent-Bucuresti,-Sector-1,-Bd.-Schitu-Magureanu,-Nr-7
cabinet-stomatologic-delta-clinic-dent-sala-de-asteptare
cabinet-stomatologic-delta-clinic-dent-cabinetul-2
cabinet-stomatologic-delta-clinic-dent-cabinetul-1
cabinet-stomatologic-delta-clinic-dent

Cine suntem – scurt istoric

Clinica stomatologica Delta Clinic Dent a luat nastere la finele anului 2008, in cadrul Policlinicii Ponderas. Initial, cabinetul stomatologic a fost conceput pentru a oferi solutii de tratament in cadrul spitalului, insa in urma cererii tot mai mari din partea pacientilor s-a deschis inca un cabinet stomatologic in aceeasi incinta pentru a putea prelua si rezolva problemele pacientilor veniti din afara spitalului.

In 2014, Spitalul Ponderas s-a mutat intr-o cladire noua, in Nordul Bucurestiului, fapt pentru care am luat decizia sa schimbam locatia.

In prezent, clinica stomatologica Delta Clinic Dent isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Sector 1, Bd. Schitu Magureanu, nr. 7 langa Liceul Gheorghe Lazar. Aici oferim servicii specializate de chirurgie dentara, avand cabinete echipate cu toata aparatura necesara realizarii manoperelor complicate de chirurgie dentara: implant dentar, extractie molar de minte, rezectie apicala, tratamentul parodontitelor, chiuretaj parodontal.

Dorinta de a putea raspunde tuturor pacientilor, indiferent de nevoile stomatologice, ne motiveaza sa ne pregatim atat din punct de vedere tehnologic, cat si educational, la cele mai inalte standarde. Participam la toata gama de cursuri de specialitate in stomatologie si achizitionam cele mai bune materiale de pe piata. Astfel, oferim pacientilor produse de ultima generatie prin intermediul unor medici foarte bine informati.

Pe langa gama larga de servicii stomatologice, venim in intampinarea nevoilor financiare ale fiecarui pacient oferind posibilitatea de a plati in rate costul diverselor tratamente stomatologice.

De asemenea, inca din 2013, am demarat un program prin care companiile pot obtine pentru fiecare angajat unul dintre tipurile de abonamente stomatologice Delta.

Localizare

Delta Clinic Dent | CISMIGIU

Luni – Vineri 8:00 – 20:00

Tel. fix: 0314212792 | Tel. mobil: 0733108757

Pacienti cu abonament 22%
Pacienti care s-au programat iar 93%
Pacienti multumiti 100%