Stomatologie Generala Digitala

CallCenter

0314254623

Tel. Clinica

0749097534

La Delta Clinic Dent totul este despre pacient! Acum ai o clinica stomatologica de top, mai aproape tine. In Bucuresti, Sector 1, Bd. Banul Manta, Nr. 39, la 10 minute de gura de metrou Piata Victoriei, langa Parcul Kiseleff.

Delta Clinic Dent | Banul Manta este cea mai noua locatie de top, deschisa in formatul actual in Bucuresti. Acesta clinica dentara dispune de 2 cabinete stomatologice dotate cu tot ceea ce este necesar pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de toate specializarile medicinei dentare. 

 • Experienta de peste 12 ani
 • Garantie Stomatologica
 • Plata in rate
Clinica stomatologica Delta Clinic Dent Banul Manta Bucuresti Sector 1

Bucuresti, Sector 1, Bd. Banul Manta, Nr. 39, Bloc 30, scara A, Ap. 2

luni, marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, duminică09:00 – 17:00

Telefon: 0749097534

Email: office@deltaclinicdent.ro

Cum ma pot programa la clinica stomatologica?

Pentru programari la cabinetul stomatologic Delta Clinic Dent | Banul Manta ne puteti contacta la numarul 0749097534 sau puteti completa formularul de contact din site iar la detalii mentionati Clinica Stomatologica Banul Manta

Ce program aveti?

Clinica dentara din Banul Manta este deschisa de Luni pana vineri in intervalul orar 08:00 – 20:00.

Cat costa o consultatie?

Pretul unei consultatii este de 70 lei pentru stomatologie generala si 100 lei la medicul specialist.

Cum ajungi la Clinica Dentara repede

MASINA

Waze: Delta Clinic Dent | Banul Manta si acesta te aduce direct in fata clinicii. In caz ca folosesti alta aplicatie sau vrei sa introduci adresa, atunci este suficient sa tastezi Bd. Banul Manta, Nr. 39. 

METROU

Daca doresti sa ajungi rapid, atunci gura de metrou Piata Victoriei este la 10 min. de mers pe jos. Intri pe Bulevardul Ion Mihalache si in 700 m., la intersectie cu Bd. Banul Manta, gasesti clinica dentara.

Inainte sa ne cunoastem

Daca este prima data cand vii la noi, iti multumim ca ai facut aceata alegere. Inainte sa ajungi nu uita sa completezi formularele online pe care le vei primi la confirmarea programarii. E mai simplu pentru tine, iar noi in ne mai umplem de hartii.

De asemenea, daca te afli la prima vizita in cadrul clinicii noastre iti vom solicita sa ne prezinti un act de identitate valabil. Te rugam sa ai la indemana fie carte de identitate, fie pasaportul sau permisul de conducere pentru validarea datelor personale. Iti multumim!

Iata pe cine vei intalni cand vei ajunge la clinica.

Doriti o programare rapida?


  Ioana-Florea-Delta-Clinic-Dent

  Buna ziua, numele meu este Ioana si va voi contacta telefonic pentru a stabili o programare.

  De ce sa-ti tratezi dintii la noi

  Stim ca probabil esti in cautarea unei solutii cat mai potrivite pentru tine, iar noi chiar credem ca te putem ajuta cu adevarat. Aceasta clinica este mai presus de  o afacere, este casa noastra si ne dorim cu adevarat sa poti face parte dintre acei oameni care ne trec pragul anual.

  Vei gasi intelegere, respect pentru timpul tau si mai presus de toate, vei gasi o echipa de oameni devotati pe care sa te poti baza la nevoie.

  Suntem aici sa-ti ajutam copilul cand urmeaza sa-i cada primul dinte. Suntem aici sa te ajutam pe tine cand zambetul tau nu se mai ridica la nivelul asteptarilor. Suntem aici sa-ti ajutam parintii sau bunicii cand acestia au nevoie de noi toti.

  Experienta

  Peste 12 ani de experienta si zeci, daca nu sute, de conferinte si seminarii la activ.

  Plata in rate

  Poti achita toate tratamentele realizate la noi in rate fixe fara dobanda.

  Garantie

  Beneficiezi de garantie scrisa pentru toate lucrarile protetice realizate de noi.