3 clinici stomatologice, 9 cabinete

Cauti cabinet stomatologic sector 1 in Bucuresti? DELTA CLINIC DENT este o clinica stomatologica cu 3 sedii situate în sector 1 Bucuresti.

Locatiile sunt distribuite in asa fel incat oriunde te-ai afla in sectorul 1, esti la mai putin de 30 min de o clinica dentara si la mai putin de 2 ore de tratarea oricarei probleme dentare.

Serviciile clinicii stomatologice, prin cele 9 cabinete, acopera toata ramura stomatologica si include de la tratamente complexe cu implanturi dentare, fatete dentare  sau chirurgie dentara pana la igienizari  si servicii de preventie orala.

Toate cabinetele dentare sunt echipate cu echipamente de ultima generatie. Aparatura utilizata in realizarea tratamentelor dentare il ajuta pe medic sa realizeze pacientilor tratamente dentare cu rezultate pe termen lung.

Poti face programare, indiferent de ce fel de tratament ai nevoie, la oricare dintre cele 3 clinici, completand formularul alaturat. In general vei gasi un medic stomatolog disponibil in maxim 2 ore de la solicitare, daca situatia ta reprezinta o urgenta si 24 ore daca problema nu necesita solutii rapide.

DELTA CLINIC DENT | Cismigiu

Clinica stomatologică din Cismigiu este situata pe Bulevardul Schitu Măgureanu 7, București la intersectia dintre Bulevardul Regina Elisabeta si Bulevardul Schitu Magureanu, vis-a-vis de Colegiul National Gheorghe Lazar la 5 minute de mers pe jos de Parcul Izvor. 

Clinica-Dentara-Delta-Clinic-Dent-Bucuresti-Bd.-Schitu-Magureanu,-Nr-7

Echipa medicala este condusa de Dr. Durbac Marius iar medicii care o compun acopera toate ramurile stomatologiei.

Cea mai apropiata statie de metrou este Statia Izvor pa 5 minute de mers pe jos iar daca veniti cu masina pe tot Bulevardul Schitu Magureanu gasiti locuri de parcare.

Programul clinicii este: Luni – Vineri 08:00 – 20:00, Sambata, Duminica – Inchis. 

DELTA CLINIC DENT | Banu Manta

Clinica noastra din Banu Manta se afla in Bucuresti, Sector 1, Bulevardul Banul Manta 39, Bloc 30, Sc. A, Ap. 2, la 100 m de intersectia dintre Bulevardul Ion Mihalache si Bulevardul Banu Manta si la 5 minute de mers pe jos de Parcul Kiseleff.

Echipa de medici este coordonata de medicul stomatolog Dr. Alber Dragonu si este compusa din 4 medici specializati atat in estetica dentara cat si in implantologie orala.

Cea mai apropiata statie de metrou este la Piata Victoriei iar daca ajungeti cu masina, pe tot Bulevardul Banu Manta puteti gasi locuri de parcare.

DELTA CLINIC DENT | Dorobanti

Clinica stomatologica din Dorobaniti este situata pe Calea Dorobanți 124, Sc. A, Ap. 3 București 010577, la 5 minute de Calea Floreasca si Soseaua Stefan cel Mare. Alte repere importante in apropierea 

Medicul dentist coordonator este Dr.Durbac Marius iar echipa medicala este compusa din medici specializati atat in stomatologie generala cat si specialisti in toate ariile medicinei dentare de la tratamentul cu coroane dentare la albire dentara.

Delta Clinic Dent | Dorobanti este situata intre statiile d emetrou Stefan cel Mare si statia de metrou Aviatorilor.

DELTA CLINIC DENT reprezintă destinația de încredere pentru tratarea tuturor problemelor stomatologice. Oferind o gamă largă de servicii, de la estetică dentara și fatete dentare până la parodontologie și endodonție, suntem pregătiți să abordăm orice provocare cu profesionalism și dedicare.

Servicii Premium personalizate la prețuri competitive un concept orientat catre pacientul nostru

La clinicile DELTA CLINIC DENT din Sector 1 București, punem accent pe oferirea unei experiențe de neegalat pentru fiecare pacient. Ne mândrim cu faptul că am dezvoltat un concept orientat către pacienti, asigurându-ne că fiecare vizită este cât se poate de confortabilă și eficientă.

Echipa noastră de stomatologi, având afilieri la CMDR și SSER și specializări în diverse domenii ale stomatologiei, este dedicată menținerii și îmbunătățirii sănătății orale a pacienților noștri.

Tehnologia avansată pe care o folosim, inclusiv laserul dentar, scannerul intraoral și microscopul dentar, ne permite să oferim  solutii precise și eficiente.

Alegând DELTA CLINIC DENT, alegeți excelența în îngrijirea sanatatii orale, într-un mediu confortabil și primitor.

Cabinet Stomatologic Sector 1

Beneficiați de servicii stomatologice de top, de la tratamente estetice și implantologie până la endodonție, toate personalizate problemelor  specifice.

Și cel mai important, oferim aceste servicii premium la prețuri competitive, asigurând accesul la îngrijire dentară de calitate superioară, fără a compromite bugetul.

Folosind cele mai recente tehnologii și metode, Delta Clinic Dent transformă vizitele la dentist în experiențe plăcute și eficiente, centrându-se pe confortul și satisfacția pacientului.

Cu tehnologie avansată, cum ar fi laserul dentar, scannerul intraoral și microscopul dentar, suntem pregătiți să vă oferim tratamentele cele mai moderne disponibile pe piață.