DOTARI CABINET STOMATOLOGIC

Delta Clinic Dent

Clinica Stomatologica

Ce am pregatit pentru tine

Am ales sa lucram cu ce este mai bun. Facem asta pentru ca ne respectam pe noi si te respectam pe tine. Ce este mai bun nu este neaparat si „ce este mai scump”. Toate echipamentele folosite in tratarea problemelor tale stomatologice sunt de ultima generatie. In felul acesta, nu lasam la voia intamplarii nici siguranta ta si nici siguranta noastra. Sterilizam dupa cele mai inalte standarde mondiale si ne asiguram ca tot ce folosim pentru tine este ca nou.

scaun stomatologic

Unitul Dentar

Punctul central al unui cabinet stomatologic. Clinica stomatologica Delta Clinic Dent foloseste in cabinete unituri dentare Anthos A3 Plus, fabricate in Italia. Acestea incorporeaza toate sistemele moderne ce ajuta la realizarea unor tratamente la cele mai inalte standarde de calitate si ofera ergonomie atat medicului stomatolog, cat si pacientului.

endo22

Micromotor endodontic

Alaturi de radiografii bine realizate, tratamentele de canal au o reusita de 100%. Micromotorul VDW GOLD ofera practicianului posibilitatea de a realiza tratamente de canal perfecte intr-un timp mult mai redus decat prin varianta clasica manuala si cu o siguranta mult sporita. Folosirea micromotorului endodontic in cabinetul stomatologic Bucuresti ajuta, de asemenea, la cresterea confortului pacientului in timpul realizarii tratamentului de canal.

Tratamentul de canal realizat fara riscuri. Impreuna cu micromotorul endodontic, acele rotative Ni-Ti reprezinta calea optima de realizare a unui tratament de canal. Astfel, se poate economisi timp – tratamentul fiind mult mai rapid, se economisesc bani, iar siguranta creste cu pana la 300% fata de folosirea altor sisteme.

Lampa fotopolimerizare

Cea mai eficienta metoda de e intari plombele din compozit. Plombele de compozit folosesc lampa de fotopolimerizare pentru a trece de la starea semi-solida la starea solida. Calitatea plombelor dentare este oferita atat de compozitul folosit, cat si de caracteristicile lampii de fotopolimerizare. Produsele Mectron sunt printre cele mai apreciate de catre medicii dentisti din intreaga lume. Lampa de fotopolimerizare Starlight Pro face parte dintre acestea, oferind practicianului un instrument de mare valoare atunci cand vorbim de realizarea plombelor in cabinetul stomatologic din Bucuresti.
Plombe la superlativ. Compozitul Gradia Direct este, la momentul de fata, unul dintre cele mai bune produse de pe piata. Acesta este un compozit fotopolimerizabil, hibrid, cu micro-umplutura, perfect adaptat pentru restaurari pe zonele laterale unde fortele de masticatie sunt mai mari si ideal pe zonele frontale unde esteticul primeaza. In sectiunea “Cazuri” puteti urmari cateva din situatiile dificile, rezolvate cu acest tip de compozit.

lampa foto
implant

Fiziodispenser | Implant dentar

Calea cea mai buna spre o dantura sanatoasa. Pentru a putea oferi serviciul de implantologie dentara, Delta Clinic Dent a achizitionat fiziodispenserul Aseptico AEU-6000, un fiziodispenser complet, ce ofera practicianului o gama larga de programe si tipuri de folosire.

Trusa implantologie

Implaturi dentare de calitate la un pret corect. In momentul de fata folosim cu precadere produsele de la AlphaBio. Acest tip de implant a fost dezvoltat pe parcursul anilor si a ajuns unul dintre cele mai vandute tipuri de implanturi din Europa. Pe langa pretul avantajos, motivul pentru care acest implant este des folosit sta in calitatea acestuia care este de necontestat. Implanturile AlphaBio prezinta o structura complexa, adaptata fiecarei situatii, putandu-se folosi in peste 90% din cazuri. Pe langa acest tip de implant, cabinetul nostru stomatologic ofera si implanturi mai scumpe, dar si varianta mult mai economica a acestor produse.

trusa implant
Dotari Cabinet stomatologic

Sterilizare in cabinet stomatologic

Prioritatea numarul 1 in ceea ce priveste igiena. Pe langa materialele de unica folosinta folosite in cabinet stomatologic, exista si instrumentar care se sterilizeaza dupa fiecare pacient. Pentru o sterilizare perfecta, cabinetul Delta Clinic Dent foloseste aparatura la standarde Europene. Autoclavul SterilCave 24B reprezinta varful de gama al acestor produse. Acesta ofera un raport detaliat al procesului de sterilizare, ajutand astfel la tinerea evidentei ciclurilor de sterilizare si, de asemenea, a calitatii acestora. Acest tip de sterilizare depaseste normele impuse de testele Bowe & Dick, Vacuum si Helix.