STOMATOLOGIE IN RATE

Plata serviciilor stomatologice in rate fixe fara dobanda.

Stomatologie in rate | Implant dentar in rate | Lucrari dentare in rate

Cum sa-ti platesti serviciile stomatologice in rate

Cred ca esti de acord cu mine cand spun ca serviciile medicale de buna calitate sunt scumpe. Sa nu mai vorbim de situatiile in care apar urgente iar costul poate sa treaca mult de posibilitatile fiecaruia dintre noi.

Poate sa fie altfel?

Asa cum vei descoperi in acest articol, se pare ca poate sa fie altfel. Vei vedea cum poti sa-ti permiti pana si acele servicii stomatologice care pareau de neatins. Totul in rate fara dobanda.

implant dentar plata in rate

Bonus : Vei afla cum reduci costurile, Cu ajutorul Abonamentului Stomatologic, cu pana la 30% la multe dintre serviciile oferite iar in anumite situatii chiar sa beneficiezi GRATUIT de ele!

De ce stomatologie in rate?

dinti in rate

In 2017, alturi de colegii mei am realizat un mic studiu in care am vrut sa aflam care sunt principalele motive pentru care romanii nu merg in general la doctor. Am intervievat peste 100 de pacienti iar rezultatele ne-au surprins putin. 2% dintre cei intervievati nu au tinut sa ne ofere un punct de vedere, insa pentru restul rezultatele sunt astfel:

 • Pe locul 3 cu aprox 12% se gasesc cei care sustin ca nu merg la stomatolog din cauza lipsei de timp.
 • Pe locul 2, adica 31% au o teama crescuta fata de stomatolog
 • Iar pe locul 1, cu restul de 55% au spus ca lipsa banilor reprezinta motivul principal.

Tinand cont de acest lucru am inceput sa ne gandim cum putem sa rezolvam toate cele 3 aspecte ale acestui studiu. In cest articol ne axam in primul rand pe cum paoti sa-ti reduci cheltuielile si cum le poti esalona pe o perioada mai lunga de timp.

Modalitati de finantare si plata

Suntem alaturi de tine. Iti punem la dispozitie mai multe mtode prin care sa achiti serviciile stomatologice de care ai nevoie.

Stomatologie in rate prin eCredit

Ne-am interesat si am gasit cateva modalitati usoare si sigure prin care sa poti sa obti o finantare pentru nevoile tale. Prin eCredit primesti bani simplu si avantajos. Beneficiezi de dobanzi avantajoase si platesti in rate fixe fara surprize. Poti afla de la bun inceput in cate rate poti platii si cat te costa la final. Cu ajutorul creditului Online nu este nevoie sa pierzi timp la ghiseu.

Acceseaza situl celor de la Cetelem pentru a realiza o simulare de credit online si pentru a verifica care sunt pasii.

Avantaje eCredit:

 • Aplici online si primesti raspuns rapid
 • Achiti rapid si convenabil
 • Procedura simpla de obtinere a finantarii
 • 5 ani perioada maxima de creditare
 • Rata fixa pe toata perioada creditului, fara avans

Ce documente trebuie sa ai:

 • Copie dupa actul de identiate;
 • FARA ADEVERINTA DE VENIT*
 • Factura de utilitati;
 • Extras de cont.
stomatalogie cu plata in rate

*Valabil pentru venituri provenite din salarii si pensii raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Stomatologie in rate prin cardul de cumparaturi

Prin parteneriatele create cu Banca Transilvania si Credit Europe, poti sa-ti platesti in rate fere dobanda o coroana dentara sau un implant dentar asa cum platesti si atunci cand cumperi un televizor sau un telefon. Poti beneficia de aceste servicii daca esti posesorul unui Card Avantaj sau Star BT. Daca inca nu ai un card de cumparaturi vezi mai jos care sunt pasii pentru a obtine unul.

Stomatologie in rate Star BT

Star BT:

Programul de plata in rate fara dobanda de la Banca Transilvania include cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici; STAR Gold: Visa Gold, Visa Gold BT Rotary; STAR Platinum: Visa Platinum. Cu acest card beneficiezi de 6 rate fara dobanda cu posibilitatea de a achita chiar si in 12 rate fara dobanda.

Informatii suplimentare despre cardurile BT se pot obtine:

 • 0801 01 0128 (BT) – ROMTELECOM
 • 0264 30 8028 (BT) – orice retea, inclusiv international
 • *8028 (BT) – Vodafone si Orange
 • StarBT.ro
Stomatologie card avantaj Bucuresti

Card Avantaj

Programul de plata in rate fara dobanda de la Credit Europe este cel mai cunoscut tip de card de cumparaturi fara dobanda. Prin intermediul acestuia poti achita serviciile stomatologice in maxim 6 rate fara dobanda.

Informatii suplimentare despre Card Avantaj se pot obtine:

Stomatologie in rate direct in cabietul stomatologic

Ratele direct in cabinetul stomatologic sunt probabil cel mai la indemana mod de a obtine o finantare pentu a trata problemele dentare. Dupa ce primesti acceptul din partea noastra, se realizeaza un plan de tratament, stabilim impreuna varianta potrivita tie dupa care semnam un contract si trecem la treaba.

De ce documente ai nevoie:

 • adeverinta de salariu
 • carte de identitate
 • contract de imprumut (se obtine din cabinet)

In cate rate poti sa platesti

 • Rata I – 40%
 • Rata II – 20%
 • Rata III – 20%
 • Rata IV -20%

Plata in rate prin transfer bancar

Cu cat este mai simplu cu atat este mai bine. Poti sa-ti achiti serviciile stomatologie prin transfer bancar dirct de pe telefonul tau mobil. Poti achita prin transfer bancar la chiseul bancii, prin internet banking, si in viitor prin intermediul monedelor virtuale.

Care sunt serviciile stomatologice in rate?

Am ales sa includem in ofertele noastre toate serviciile stomatologice practicate de Clinica Dentara in care lucrez. De la implant dentar, fatete dentare, coroane dentare. aparate dentare fixe sau mobile la tratarea cariilor simple. Aceste servicii se pot achitat atat in rate fixe fara dobanda prin intermediul institutiilor bancare cat si in rate direct in cabinet.

In cate rate pot sa platesc?

Numarul variaza intre 3 rate si 12 rate fixe fara dobanda in functie de valoarea serviciilor alese. Pentru a explica mai usor acest lucru am pus numarul de rate in functie de niste praguri valorice dupa cum urmeaza:

 • pana in 1000 lei numarul este de maxim 3 rate.
 • intre 1000 lei si 5000 lei poti alege sa-ti platesti dintii in rate de pana la 6.
 • peste 5000 lei serviciile stomatologice se pot achita in maxim 12 rate.

Aceste parguri sunt orientative si se pot aplica in functie de varianta aleasa de pacient. Scopul nostru este ca tu sa poti sa-ti platesti aceste servicii intr-un mod cat mai usor.

Rate prin banca

12

In functie da banca cu care colaborezi (Credit Europe, Banca Transilvania), numarul de rate poate sa fie intre 3 si 9 rate fara dobanda. In situatii speciale numarul de rate poate sa creasca pana la 12 rate lunare fara dobanda.

Rate direct in cabinet

4

Daca alegi sa faci rate direct in cabinet atunci poti achita in 4 rate dupa cum urmeaza: Rata I – 40%, Rata II – 20%, Rata III – 20% si Rata IV -20%. Asa cum am mentionat si anterior. este nevoie sa ne aduci o adeverinta de salariat si cartea de identitate.

De ce acte am nevoie?

Prin Banca

Daca alegi sa-ti platesti serviciile stomatologice in rate prin intermediul institutiilor bancare atunci este nevoie sa aplici pentru un card de cumparaturi. Partenerii nostrii in aceasta campanie sunt Banca Transilvania si Credit Europe. Pentru a solicita un card este suficient sa completezi formularul corespondent bancii cu care doresti sa colaboram, Banca Transilvania prin Star BT sau Credit Europe prin Card Avantaj.

Direct in Cabinet

Daca alegi sa platesti serviciile stomatologice in rate direct in cabinet atunci o sa avem nevoie de urmatoarele documente:

 • adeverinta de salariu
 • carte de identitate
 • contract de imprumut (se obtine din cabinet)

Beneficiaza de o consultatie Gratuita!

Consultatia este gratuita iar informatiile primite te vor ajuta sa iei decizia potrivita. Toate nu mai este nevoie sa astepti.

Parerea pacientilor

Eu mi-am pus fatete dentare in 2011 la doctorul Durbac. De atunci nu am avut nici o problema cu ele. De cele mai multe ori parerile sunt impartite in legatura cu fatetele dentare.  Prietena mea imi spunea sa nu-mi pun ca nu o sa arate bine iar acum si ea are 🙂

Adrian Dima

Am fatete dentare puse in 2013 la un cabinat in Bacau. Singurul lucru negativ a fost ca a trebuit sa-mi scot nervul la un dinte pe care il aveam foarte stramb si nu putea sa imi puna fateta si pe iel daca nu-l slefuia mult. Pareri pro fatete dentare: – te schimba ca look intr-o saptamana – pe mine nu m-a durut – dupa 2 ani inca le am si nu a picat nici una. Pareri Contra fatete dentare: – a trebuit sa-mi scoata nervul dintelui

Nitu Mihaela

Cum pot sa platesc in rate?

Pentru a simplifica si mai mult lucrurile am ales sa poti efectua plata in rate si prin intermediul nostru. Asta inseamna cu nu e nevoie sa mergi la banca pentru a-ti face un card de credit sau un card de cumparaturi. Cu toate acestea plata in rate direct in cabinet vine cu anumite limitari cum este numarul de rate (4) si perioada finantata. Daca totusi beneficiezi deja de un card de cumparaturi, sau vrei sa-ti faci unul, cum sunt cele de la institutiile bancare, Star BT, Card Avantaj, etc. le poti folosi cu toate avantajele incluse in card.

De ce la Delta Clinic Dent?

Timpul tau este pretios!

Te programam in functie de programul tau. Te putem programa dimineata, inainte de serviciu, la pranz,in pauza de masa, sau seara dupa munca.