window.smartlook||(function(d) { var o=smartlook=function(){ o.api.push(arguments)},h=d.getElementsByTagName('head')[0]; var c=d.createElement('script');o.api=new Array();c.async=true;c.type='text/javascript'; c.charset='utf-8';c.data-privacy-src='//rec.smartlook.com/recorder.js';h.appendChild(c); })(document); smartlook('init', 'b668b14c82d4a5cf0a05d19c9ba713e88a057303');

STOMATOLOGIE IN RATE

Plata serviciilor stomatologice in rate fixe fara dobanda.

Stomatologie in rate | Implant dentar in rate | Lucrari dentare in rate

Cum sa-ti platesti serviciile stomatologice in rate

Cred ca esti de acord cu mine cand spun ca serviciile medicale de buna calitate sunt scumpe. Sa nu mai vorbim de situatiile in care apar urgente iar costul poate sa treaca mult de posibilitatile fiecaruia dintre noi.

Poate sa fie altfel?

Asa cum vei descoperi in acest articol, se pare ca poate sa fie altfel. Vei vedea cum poti sa-ti permiti pana si acele servicii stomatologice care pareau de neatins. Totul in rate fara dobanda.

stomatologie in rate implant dentar plata in rate fara doband

Bonus : Vei afla cum reduci costurile, Cu ajutorul Abonamentului Stomatologic, cu pana la 30% la multe dintre serviciile oferite iar in anumite situatii chiar sa beneficiezi GRATUIT de ele!

dinti in rateStomatologie in rate

In 2017, alturi de colegii mei am realizat un mic studiu in care am vrut sa aflam care sunt principalele motive pentru care romanii nu merg in general la doctor. Am intervievat peste 100 de pacienti iar rezultatele ne-au surprins putin. 2% dintre cei intervievati nu au tinut sa ne ofere un punct de vedere, insa pentru restul rezultatele sunt astfel:

  • Pe locul 3 cu aprox 12% se gasesc cei care sustin ca nu merg la stomatolog din cauza lipsei de timp.
  • Pe locul 2, adica 31% au o teama crescuta fata de stomatolog
  • Iar pe locul 1, cu restul de 55% au spus ca lipsa banilor reprezinta motivul principal.

Tinand cont de acest lucru am inceput sa ne gandim cum putem sa rezolvam toate cele 3 aspecte ale acestui studiu. In cest articol ne axam in primul rand pe cum paoti sa-ti reduci cheltuielile si cum le poti esalona pe o perioada mai lunga de timp.

Care sunt serviciile stomatologice in rate?

Am ales sa includem in ofertele noastre toate serviciile stomatologice practicate de Clinica Dentara in care lucrez. De la implant dentar, fatete dentare, coroane dentare. aparate dentare fixe sau mobile la tratarea cariilor simple. Aceste servicii se pot achitat atat in rate fixe fara dobanda prin intermediul institutiilor bancare cat si in rate direct in cabinet.

In cate rate pot sa platesc?

Numarul variaza intre 3 rate si 36 rate fixe fara dobanda in functie de valoarea serviciilor alese. Pentru a explica mai usor acest lucru am pus numarul de rate in functie de niste praguri valorice dupa cum urmeaza:

  • pana in 1000 lei numarul este de maxim 3 rate.
  • intre 1000 lei si 5000 lei poti alege sa-ti platesti dintii in rate de pana la 12.
  • peste 5000 lei serviciile stomatologice se pot achita in maxim 36 rate.

Aceste parguri sunt orientative. Scopul nostru este ca tu sa poti sa-ti platesti aceste servicii intr-un mod cat mai usor.

De ce acte am nevoie?

Prin Banca

Daca alegi sa-ti platesti serviciile stomatologice in rate prin intermediul institutiilor bancare atunci este nevoie sa aplici pentru un card de cumparaturi. Partenerii nostrii in aceasta campanie sunt Banca Transilvania si Credit Europe. Pentru a solicita un card este suficient sa completezi formularul corespondent bancii cu care doresti sa colaboram, Banca Transilvania prin Star BT sau Credit Europe prin Card Avantaj.

Direct in Cabinet

Daca alegi sa platesti serviciile stomatologice in rate direct in cabinet atunci o sa avem nevoie de urmatoarele documente:

  • adeverinta de salariu
  • carte de identitate
  • contract de imprumut (se obtine din cabinet)

Beneficiaza de o consultatie Gratuita!

Consultatia este gratuita iar informatiile primite te vor ajuta sa iei decizia potrivita. Toate nu mai este nevoie sa astepti.

Parerea pacientilor

Eu mi-am pus fatete dentare in 2011 la doctorul Durbac. De atunci nu am avut nici o problema cu ele. De cele mai multe ori parerile sunt impartite in legatura cu fatetele dentare.  Prietena mea imi spunea sa nu-mi pun ca nu o sa arate bine iar acum si ea are 🙂

Adrian Dima

Am fatete dentare puse in 2013 la un cabinat in Bacau. Singurul lucru negativ a fost ca a trebuit sa-mi scot nervul la un dinte pe care il aveam foarte stramb si nu putea sa imi puna fateta si pe iel daca nu-l slefuia mult. Pareri pro fatete dentare: – te schimba ca look intr-o saptamana – pe mine nu m-a durut – dupa 2 ani inca le am si nu a picat nici una. Pareri Contra fatete dentare: – a trebuit sa-mi scoata nervul dintelui

Nitu Mihaela

Cum pot sa platesc in rate?

Pentru a simplifica si mai mult lucrurile am ales sa poti efectua plata in rate si prin intermediul nostru. Asta inseamna cu nu e nevoie sa mergi la banca pentru a-ti face un card de credit sau un card de cumparaturi. Cu toate acestea plata in rate direct in cabinet vine cu anumite limitari. Daca totusi beneficiezi deja de un card de cumparaturi, sau vrei sa-ti faci unul, cum sunt cele de la institutiile bancare, Star BT, Card Avantaj, etc. le poti folosi cu toate avantajele incluse in card.

De ce la Delta Clinic Dent?

Timpul tau este pretios!

Te programam in functie de programul tau. Te putem programa dimineata, inainte de serviciu, la pranz,in pauza de masa, sau seara dupa munca.

By |2018-04-11T18:52:44+00:00septembrie 22nd, 2014|

About the Author:

Dr. Marius Durbac | Medic stomatolog cu peste 10 ani de experienta in stomatologie, pune bazele clinicii Delta Clinic Dent in anul 2013 in cadrul spitalului Ponderas. Specializari: Cursuri de perfectionare: - Metode, tehnici si viziuni interdisciplinare in reabilitarea orala. | Societatea Dentara Romana - Conferinta comuna de stomatologie Romano-Italiana | Societatea Dentara Romana - Endodontia, liantul pentru o buna reusita a tratamentelor protetice si ortodontice | CMDR
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor. Ok, de acord.