Pregatita sa zambesti?

Programeza-te pentru o consultatie iar de maine totul se va schimba. Completeaza formularul alaturat si in cel mai scurt timp te vom contacta pentru a stabili o intalnire. Daca nu mai ai rabdare, ne poti suna tu la 0733108757 sau 0314212792

Forma si culoare perfecte
Garantie extinsa
Zambet perfect din prima

Programeaza-te acum!

  De ce sa-ti pui fatete dentare la noi

  Pentru ca avem certitudinea ca-ti putem oferi ceea ce-ti doresti. Mai mult, nu vei primi niste fatete dentare, vei primi cele mai bune fatete dentare croite pe fizionomia ta, tinand cont de dorintele tale.

  EXPERIENTA

  Suntem specializati in realizarea Fatetelor Dentare Ceramice Emax si din Zirconiu. Alaturi de Doctorul Durbac, avem medici specializati in realizarea tratamentelor de estetica dentara.

  GARANTIE

  Probabil ca te intrebi cat te tin sau daca se vor colora. Ei bine, avem noi grija de aceste aspecte. Si pentru ca suntem extrem de increzatori in ceea ce facem, oferim garantie extinsa.

  PRECIZIE

  Lucram cu cele mai bune laboratoare din tara. Desi nu pare asa important va asiguram ca alegrea unui laborator este foare importanta in realizarea fatetelor dentare.

  Iata cateva deosebiri intre felul in care urmeaza sa-ti pui fatete dentare la noi ( DCD 2.0 ) si modul clasic pe care-l regasesti in majoritatea clinicilor dentare de pe piata.

  ✔️ – se aplica | ❌ – nu se aplica  |  ✔️💲 – se aplica dar costa in plus fata de pretul afisat

  CaracteristiciClasicDCD 2.0
  Consultatie initiala✔️✔️
  Fotografii generale✔️✔️
  Amprente initiale✔️✔️
  Fatete cu pilire ( PREP)✔️✔️
  Fatete provizorii✔️💲✔️
  Curatarea cariilor si plombelor vechi✔️💲✔️
  Fatete fara pilire ( NOPREP)✔️💲✔️
  Ceramica Emax Standard✔️✔️
  Ceramica Emax Multistrat✔️
  Fatete intr-o ora
  Medic Specializat✔️
  Tehnician Specializat✔️
  Wax-up si Mock-up✔️
  Fotografii de diagnostic✔️
  Telemetrie fotografica✔️
  Desensibilizare IDS✔️
  Garantie✔️
  Plata in rate✔️

  Ce ai de facut

  Din momentul in care ne-ai trimis solicitarea de programare a inceput calatoria ta. Iar noi ne vom asigura ca facem din asta o poveste de succes.

  Ziua 0

  #1 Consultatia

  Probabil ceea mai importanta sedinta. Ne cunoastem, stabilim clar ce-ti doresti, facem fotografii si luam amprente initiale.

  Ziua 0
  Ziua 1

  #2 Amprentele

  Deja avem un plan. Daca este cazul curatam dintii de plombe vechi si de carii apoi ii pregatim pentru amprentare. Dupa amprentare realizam fatete dentare provizorii pentru ca tu sa-ti poti continua normal viata.

  Ziua 1
  Ziua 7

  #3 Cimentarea

  Au venit fatetele. Dupa ce indepartam fatetele provizorii, fixam cu un adeziv temporar fatetele pentru ca tu sa le poti vizualiza. Daca sunt necesare modificari, le putem face fara probleme. Daca totul este ok, cimentam fatetele definitiv. Incepe o noua era in viata ta!

  Ziua 7

  Zambeste! Meriti.

  In mai putin de 10 zile te poti bucura de o noua viata. Da, fatetele dentare iti pot schimba viata. Vei avea mai multa incredere in tine, vei zambi mai mult.

  Ei deja se bucura de un zambet nou

  Iata ce au de zis cei care au trecut prin clinica noastra.

  Iata o parte din munca noastra

  Sau mai bine spus iata o parte din zambetele lor. 

  Anca 25

  Fatete dentare refacute dupa ce pacienta si-a facut o serie de fatele dentare ceramice intr-oalta clinica. Nemultumirea a fost legata atat de forma cat si de culoarea acestora.

  • Fatete ceramice EMax
  • Culoare 0M2
  • Laborator Dr. Fischer
  • Dr. Durbac

  Alexandra 26

  Dupa ce a ajuns sa se sature de schimbat plombe, Alexandra a luat decizia de a lua in considerare aplicarea fatetelor dentare. Situatia ei este probail una dintre cele mai des intalnite situatii, multe plombe, ceva carii si o culoare nemultumitoare.

  • Fatete dentare ceramice EMax
  • Culoare 0M1
  • Laborator Dr. Fischer
  • Dr. Durbac

  Andreea 39

  Nemultumirea pacientei se lega in special de lungimea dintilor. Zambetul ei a fost mereu ascuns dupa buze. Problema se regasea in abraziunea accentuata a dintilor superiori.

  • Fatete ceramice EMax
  • Culoare 0M1
  • Laborator Dent Design
  • Dr. Durbac

  Miruna 29

  Mai mult decat sa punem fatete aici a trebuit sa refacem planul de ocluzie. Pe langa culoare, pacientei i-am transformat modul in are dintii articuleaza.

  • Fatete dentare ceramice EMax
  • Culoare 0M1
  • Laborator Dr. Fischer
  • Dr. Durbac

  Cat te costa sa-ti pui fatete

  Pretul unei fatete dentare variaza in functie de materialul utilizat si de modul in care fateta dentara este realizata. Medicii nostri folosesc 3 tipuri de materiale, compozit, zirconiu si ceramica integrala EMax. Cel mai mult este utilizata Ceramica presata EMax pe cand compozitul si zirconiul sunt utilizate doar in anumite conditii.

  Folosim ceramica Emax pentru ca ea reprezinta standardul de aur atunci cand vine vorba de fatete dentare. Fatetele relizate la Delta Clinic Dent sunt realizate prin stratificari multiple. Acest lucru le ofera atat naturalete cat si poate defini o forma perfecta.

  Tip de fatete dentarePret
  Fateta dentara din Compozit500 lei
  Fateta dentara din Zirconiu1350 lei
  Fateta dentara din Ceramica Emax1500 lei
  Pretul actualizat la zi il gasiti in sectiunea preturi https://deltaclinicdent.ro/preturi/

  Poti sa le platesti si in rate

  Si pentru ca uneori, decizia depinde de partea financiara, acum poti sa-ti platesti fatetele dentare in rate. In functie de nevoile tale, poti sa alegi sa platesti in rate fixe fara dobanda prin intermediul cardurilor bancare BT, LibraBank sau Card Avantaj sau sa-ti faci rate la noi prin intermediul partenerilor nostri.

  Despre serviciul de stomatologie in rate gasesti detalii in sectiunea stomatologie in rate. Daca ai intrebari suplimentare, le poti adresa telefonic sau in formularul din sectiunea de contact.

  Indiferent de alegerea pe care o faci, important este fatul ca avem certitudinea ca vei face o alegere buna din prima.

  Regaseste-ti placerea de a zambi

  Schimba-ti viata in mai putin de 10 zile. Incepe un nou capitol al vietii tale cu un zambet perfect.

  Fara sa mai cauti unghiul perfect pentru o fotografie

  Zambetul tau este la un click distanta. Te asigur ca-ti va schimba viata iar de maine vei zambi cu toti dintii. Tot ce trebuie sa faci este sa ne cunoastem.