COROANA DENTARA ZIRCONIU

Pret | Comparatie | Avantaje | FAQ

Ai nevoie de o coroana dentara de calitate?

Coroane-dentare-zirconiu-inainte-caz-35-BucurestiCoroane-dentare-zirconiu-inainte-caz-35-bucuresti sector 1

Daca raspunsul este DA, atunci coroana dentara din zirconiu este pentru tine.

Dar sa discutam mai intai despre nevoia ta. Motivul pentru care ai ajuns sa cauti pe internet ” coroana dentara pret ” ” coroana zirconiu ” sau ” dinti din zirconiu  ” este cel mai probabil acela ca: ori ai scos un dinte si te intereseaza cum poti sa acoperi gaura ramasa, ori in urma unor carii mai mari ai avut sau ai nevoie de un tratament de canal si cel mai probabil o coroana dentara si un pivot dentar cu care sa se acopere radacinile ramase.

Pretul unei coroane dentare din zirconiu este de 1350 lei insa des avem reduceri la acest serviciu. Posibila oferta o poti verifica in sectiunea Preturi sau Oferte

In momentul de fata, nu numai in clinicile dentare din Bucuresti ci la nivel mondial, coroanele dentare din zirconiu si dintii din ceramica integrala realizate prin tehnica de frezare CAD CAM sunt cea mai buna alegere atunci cand vorbim de a acoperi un dinte stricat.

In acest articol vom aborda toate etapele prin care trebuie sa treci pentru a avea dinti pusi din zirconiu si vom discuta mai ales de pretul acestora si cum poti sa reduci costurile considerabil.

 • de ce ai nevoie de o coroana dentara
 • ce fel de coroana dentara sa alegi
 • 5 avantaje ale dintilor din zirconiu
 • cat dureaza ca sa ai dinti pusi
 • cat costa o coroana dentara din zirconiu

De ce ai nevoie de o coroana dentara?

In general atunci cand ai nevoie de dinti pusi, fie ca sunt dinti din zirconiu sau nu, avem 2 scenarii posibile.

1. Inca mai ai dinte sau radacini dentare

Coroana Dentara In primul scenariu lucrurile se desfasoara astfel: ai avut sau inca ai o carie mare pe unul sau mai multi dinti si a inceput sa doara. Te programezi la un cabinet stomatologic in principiu pentru a scapa de durere si esti atentionat ca acel dinte numai pote fi plombat pentru ca,  caria dentara a ajuns la nerv si trebuie sa scoata nervul dintelui.

Se scoate nervul dintelui / maselei si se realizeaza un tratament de canal din care rezulta cel mai probabil un rest mic de dinte care nu mai seamana deloc cu un dinte normal. Atunci medicul propune un pivot dentar si apoi o coroana dentara care sa acopere acel pivot dentar.

2. Ai scos dintele

Implant dentar In al doilea scenariu alegerile tale merg ori spre punte dentara ori spre implant dentar si coroana dentara pe implant. Aici discutia este mult mai lunga intre ce ar trebui sa alegi atunci cand pierzi un dinte. In ultima vreme tot mai multi pacienti tind spre implant dentar si asta este un lucru bun.

Totusi sunt situatii cand fie din motive economice fie pentru ca pacientul pur si simplu nu doreste implant dentar alegem sa punem punte dentara care se leaga pe alti dinti.

Fie ca vorbim de prima situatie fie ca vorbim de a 2-a situatie, alegem sa-ti propunem o coroana dentara pentru ca numai astfel putem obtine rezistenta si aspentul estetic. Cu coroana dentara refacem atat functional cat si estetic un dinte care in mod normal nu ar mai putea functiona in gura ta. Daca vrei sa citesti mai multe despre coroana dentara gasesti in acest articol un ghid  informativ si complet despre coroana dentara.

 • informatii complete despre implanturi dentare

 • tratament minim invaziv prin tehnica ghidului chirurgical

 • fara durere si fara interventii inutile

 • implant dentar rapid si de durata

 • garantie stomatologica

 • plata in rate fara dobanda

Mai multe informatii

Ce fel de coroana dentara sa alegi

Alegerea coroanei dentare se face in functie de scopul pe care aceasta trebuie sa-l indeplineasca, fie ca este preponderent estetic sau functional, de tehnologiile si materialele folosite, si de pretul coroanelor dentare.

In mai toate cabinetele stomatologice din Bucuresti gasesti cam aceeasi gama de coroane dentare. De retinut totusi ca acelasi produs cum este de exemplu coroana dentara din zirconiu poate sa fie cormercializata in mai multe variante de calitate.

Ca o mica paranteza, sa nu presupunem automat ca, o cautare pe Google dupa ” coroana dentara pret ” sau ” dinti zirconiu pret ” ne va oferi acelasi produs la diferite preturi. Dar sa revenim la coroanele noastre.

In ceea ce priveste alegerea serviciilor stomatologice, acolo unde includem si coroana dentara, alegerea acesteia ar trebui facut dupa mai multe criterii.

Scopul coroanei dentare

Scopul in mare parte ar trebui sa determine ce tip de coroana dentara alegem. Scopul pe care o coroana dentara il poate avea este fie preponderent estetic, cum este in cazul dintilor din zona frontala, fie preponderent functional asa cum este zona maseleleor.

Materialul utilizat

In momentul de fata folosim materiale care au un caracter provizoriu cum este acrilatul sau compozitul. Aceastea au o durata de viata si o estetica redusa. Marele avantaj este ca se pot realiza foarte repede chiar in cabinetul medicului stomatolog.

Apoi avem materialele cu caracter definitiv care sunt realizate in general in laboratorul de tehnica dentara. Aici includem: coroana dentara metalica, coroana dentara metalo-ceramica, coroana zirconiu, coroana dentara integral ceramica, coroana dentara zirconiu ceramica.

In graficul alatura se poate observa usor cum zirconiul paote sa fie de mai multe tipuri de calitate si cum acesta depaseste cu mult celalate materiale cand vine vorba de rezistenta.

coroana dentara pret

Comparatie intre mai multe tipuri de coroane dentare din punct de vedere al rezistentei

Pretul coroanei dentare

Pretul coroanei dentare variaza ata de la clinica stomatologica la clinica stomatologica cat si in functie de materialul utilizat. Asa cum spuneam anterior avem materiale provizorii care sunt in general mai ieftine ( coroana dentara cu preturi cuprinse intre 100 si 300 lei ) si coroane dentare definitive cu pretul cuprins intre 500 si 1700 lei.

Comparatie intre mai multe tipuri de coroane dentare

Coroana Dentara

Integral Compozit
 • Suport: Fara suport
 • Invelis: Compozit
 • Garantie: Fara Garantie
 • Durabilitate: ★
 • Estetica: ★★★
 • Pret/Calitate: ★★

Coroana Dentara

Metalo Ceramica
 • Suport: Metalic
 • Invelis: Ceramica
 • Garantie: 5 ani
 • Durabilitate: ★★★★
 • Estetica: ★★★
 • Pret/Calitate: ★★★

Coroana Dentara

Integral Ceramica
 • Suport: Fara suport
 • Invelis: Ceramica
 • Garantie: 3 ani
 • Durabilitate: ★★★
 • Estetica: ★★★★
 • Pret/Calitate: ★★★★

Coroana Dentara

Zirconiu Ceramica
 • Suport: Zirconiu
 • Invelis: Ceramica
 • Garantie: 10 ani
 • Durabilitate: ★★★★★
 • Estetica: ★★★★★
 • Pret/Calitate: ★★★★★

De ce sa alegi coroana de zirconiu cand poti sa alegi foarte bine variante mai ieftine care par sa arate si sa functioneze suficient de bine.O comparatie corecta se poate face doar intre coroanele dentare din zirconiu si cele din ceramica E-Max.

Diferenta de pret dintre cele doua tipuri de coroane dentare in general nu este foarte mare. Daca dinte de zirconiu costa 1150 lei, pret de lista, coroana integral ceramica sau dintii din ceramica costa 1300 lei.  Ce este deosbit la coroana integral ceramica este faptul ca, prin comparatie cu dintii din zirconiu, aceasta are o transluciditate foarte asemanatoare cu a dintelui natural. Acest lucru ajuta mai ales in zona frontala unde avem nevoie sa inlocuim un singur dinte.

Un dezavantaj al dintilor din ceramica prin comparatie cu dintii din zirconiu este acela ca acestia nu se pot utiliza in cazul unor dinti cu pivoti metalici sau in situatiile in care sunt necesare punti dentare foarte mari.

5 Avantaje ale coroanelor dentare din zirconiu

1. Coroana de zirconiu este extrem de estetica.

Putem afirma cu usurinta ca acest tip de coroana dentara reprezinta standardul de aur in ceea ce priveste estetica dentara. Coroana de zirconiu este realizata integral printr-un proces numit CAD CAM, proces computerizat. Avand o transluciditate asemanatoare cu a dintelui natural, Tehnicianul dentar reuseste sa reproduca chiar si cele mai complicate tipologi de dinti. Dintele de zirconiu va arata identic cu dintele natural!

2. BioCompatibilitate totala 

In stransa legatura cu primul avantaj, biocompatibilitatea se reflecta direct in obtinerea unui estetic perfect. Spre deosebire de alte materiale folosite in medicina dentara, care pot sa irite sau sa pigmenteze gingia, coroana de zirconiu nu interactioneaza cu gingia in nici un fel. Acest lucru duce la obtinerea unui aspect perfect al legaturii intre gingie si dinte.

dinti-zirconiu coroana dentara pret

3. Dintii de zirconiu sunt foarte rezistenti.

Fie ca vorbim de dinti de zirconiu intr-o punte dentara fie ca vorbim de o singura coroana dentara de zirconiu, acest tip de lucrari protetice sunt extrem de rezistente la uzura si la pigmentare. Ceramica aplicata pe suportul de zirconiu are o elasticitate asemanatoare cu acesta. Acest fapt conduce la o scadere a riscului ca, coroana sa vrape sau sa apara fisuri.

4. Precizie in realizare.

Desi o parte mai putin vazuta, dar foarte importanata, este precizia cu care se poate realiza coroana dentara. Atunci cand vorbim de coroana dentara de zirconiu sau de coroanele dentare integral ceramice, aceasta precizie este de ordinul micronilor. Modul in care se realizeaza etansarea marginala a dintelui slefuit sau a bontului protetic folosit la implant dentar este cruciala pentru sanatatea lucrarii dentare.

coroana zirconiu pret

5. Costul dintilor de zirconiu.

Daca in 2009 vorbeam de aceste tipuri de coroane dentare de zirconiu la superlativ dar cu jumatate de gura, o faceam pentru ca pretul lor erea destul de ridicat. Atunci un dinte de zirconiu ajungea si la 3500 lei. Pretul a fost dictat multa vreme de lipsa de aparatura performanta cu care sa se poata realiza aceste coroane. Acum, in 2018 -2019 pretul lor a scazut mult. Pretul unei coroane dentare de zirconiu variaza intre 1000 si 2500 lei, in functie de calitatea materialelor folosite, adica zirconiul folosit, de laboratorul dentar si de clinica dentara in care este pus.

La Delta Clinic Dent acest serviciu a fost inclus in mai multe tipuri de pachete si oferte. Pretul de lista al coroanei dentare de zirconiu este de 1350 lei dar acesta poate sa se reduca substantial daca beneficiezi de un abonament stomatologic sau daca acest serviciu este in oferta.

Despre cat costa o coroana dentara din zirconiu vom vorbi in detaliu spre sfarsitul articolului.

Programeaza-te online!

Daca inca ai nelamuriri in legatura cu ce fel de coroane dentare sa alegi programeaza-te online si noi te vom ajuta sa iei decizia corecta. Ne poti contacta chiar tu fie telefonic la unul dintre numerele 0733108757 sau 0314254623 fie direct in una dintre locatiile noastre.

De ce sunt coroanele noastre dentare foarte bune?

Pentru ca avem o echipa compusa din medici cu foarte multa experienta si lucram cu cei mai buni tehniciei denetari din Bucuresti. Oricine a avut nevoie de o lucrare dentara stie ca pe langa medicul dentist, care este de dorit sa fie specialist, este nevoie si de un tehnician dentar foarte priceput.

De ce la Delta Clinic Dent?

O parte dintre lucrarile de zirconiu, realizate in cadrul clinicii noastre.

Timpul tau este pretios!

Te programam in functie de programul tau. Te putem programa dimineata, inainte de serviciu, la pranz,in pauza de masa, sau seara dupa munca.

Programeaza-te acum!

Oferta promotionala la coroana de zirconiu este limitata. Pretul coroanei dentare este scazut de la 1350 lei la 1150 lei. Pretul coroanei dentare include toate sedintele de la amprentare pana la cimentarea definitiva.

Parerea pacientilor nostri

Cateva dintre marturiile pacientilor care au fost tratati in clinica noastra dentara.

Tin sa multumesc pe aceasta cale domnului doctor Marius Durbac pentru rabdarea de care a dat dovada in cazul meu. Spun asta pentru ca sunt o persoana fricoasa iar asta m-a tinut o buna perioada departe de stomatolog.

Experienta a fost una neasteptat de placuta datorita faptului ca nu am simtit durere. Acum nu imi mai este frica sa merg la cabinetul stomatologic. Multumesc!

Recomand!

Multumesc domnului doctor pentru amabilitatea si rabdarea de care a dat dovada. A durat ceva pana sa ma pot programa dar a meritat.

Foarte multumit.
pro:
-servicii de foarte buna calitate ( eu am avut o extractie molar de minte)
-personal super amabil
-pret mai mult decat ok(180 lei )

minusuri:
-nu prea au loc de parcare

Sunt foarte multumit de modul in care am fost tratat in cadrul clinicii. Personalul este mereu vesel iar procedurile stomatologice au decurs fara probleme.

Parerea ta conteaza. Spune-le si celorlalti experienta ta in cadrul clinicii Delta Clinic Dent.HTML Allowed : a p br i em strong q h1-h6
Verification Captcha
* ObligatoriuAdd a photo?

Coroana zirconiu pret

Programeaza-te online pentru a beneficia de oferta coroana zirconiu

In scurt timp un asistent medical te va contacta pentru a stabili cu exactitate data si ora progamarii.

Intrebari frecvente legate de coroana zirconiu.

Cat de rezistenta este coroana de zirconiu?

Coroana de zirconiu este foarte rezistenta. Defapt este extrem de rezistenta. Acest tip de coroana dentara se poate folosi atat ca si coroana independenta cat si ca punte dentara din zirconiu.

Cat dureaza tot procesul?

Depinde foarte mult de suportul pe care urmeaza sa fie pusa coroana de zirconiu. Atunci cand dintele are deja tratament de canal realizat sau, in cazul implanturilor dentare, cand acestea au fost deja introduse in os, tot procesul se desfasoara pe aproximativ o saptamana jumatate sau chiar mai putin. Coroana de zirconiu, fiind realizata computerizat, este foarte bine adaptata dintilor vecini si din acest monu avem foarte multe probe de realizat.

O sa ma doara?

Nu are ce sa doara. Acest procedeu, in general, se rezuma la a slefui si a atasa coroana dentara pe dinte sau pe implant.

Pret coroana zirconiu. Cum poate sa coste doar atat?

Putem sa oferim acest pret, pentru coroana zirconiu, pacientilor nostri datorita parteneriatelor si volumului mare de coroane dentare achizitionate de clinica noastra. Putem, in acest fel, sa pastram nivelul inalt de calitate pentru actul terapeutic si la un pret scazut. Acest pret coroana zirconiu este valabil doar pe perioada ofertei promotionale. Ofertele la coroane de zirconiu sunt oferite in general de 3 ori pe an.

Pot sa platesc in rate?

Sigur ca poti sa platesti in rate. Ai de ales intre : Rate fara dobanda si fara avans prin intermediul cardurilor bancare Star BT si Card Avantaj sau prin Rate direct in cabinet, fara dobanda.

De ce sa aleg coroana de zirconiu?

Pentru ce alegi coroana zirconiu : pret, calitate de top, estetica perfecta, rezistenta la uzura.

Coroana zirconiu. Se poate pata?

Atat coroana de zirconiu cat si coroanele metalo-ceramice sau coroanele integral ceramice nu au voie sa se pateze sau sa se coloreze. Daca acest lucru se intampla atunci vina este a noastra (laborator si cabinet stomatologic) si suntem datori sa o remediem. Afirmam aceste lucruri pentru ca stim ca, coroanele de zirconiu nu se coloreaza.

Inca mai ai timp sa te programezi!

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Coroana Zirconiu pret 1150 Lei

Programeaza-te online pentru a putea beneficia de coroana zirconiu la un pret promotional. Aceasta oferta are valabilitate limitata!

0/5 (0 Reviews)