Implant Dentar Alpha Bio

Alpha Bio – The next sensation

Implantul dentar Alpha Bio, probabil unul dintre cele mai des utilizate tipuri de implant dentar, a intrat pe piata din Romania la inceputul anilor 2000. De atunci, acest tip de implant dentar a fost folosit cu precadere in clinicile stomatologice bucurestene, dar nu numai. Delta Clinic Dent a inceput utilizarea de implant dentar Alpha Bio inca de la aparitia acestuia in Romania.

Astazi, acest tip de implant dentar este des utilizat de mai toti doctorii implantologi, acesta avand un sistem intuitiv si usor de utilizat chiar si pentru specialistii la inceput de drum.

Implant dentar ARDS Partener Delta Clinic Dent 5

7 beneficii ale implantului dentar Alpha Bio

1. Puternic si rezistent

Implantul dentar Alpha Bio este un produs medical realizat din Titan (Ti-6AI-4V ELI Titanium). Acest tip de titan utilizat in stomatologie este un material extrem de rezistent, durabil si cu o foarte buna bio-compatibilitate.

2. Vindecare rapida

Timpul de vindecare este foarte important atunci cand vorbim despre implanturi dentare. Acesta poate determina daca un implant dentar o sa reziste mult timp pe arcada dentara. Implanturile dentare Alpha Bio au un timp de vindecare scurt si sunt potrivite, in functie si de osul in care urmeaza sa fie fixate, sa fie incarcate (sa se puna coroana dentara) imediat dupa operatie.

3. Osteointegrare foarte buna pentru implantul dentar Alpha Bio.

Implanturi dentare Alpha BioCercetarile la nivel mondial au stabilit ca o buna osteointegrare (integrarea implantului dentar in osul pacientului) este data de o gravare sau acoperire a suprafetei implantului dentar in asa fel incat aceasta sa faciliteze cresterea osoasa. Implantul dentar Alpha Bio indeplineste, inca de la primele tipuri de implanturi dentare, aceasta cerinta. Suprafata acestuia este realizata prin sablare cu diferite tipuri de particule dupa care este si gravat acid.

4. Stabilitate primara excelenta.

Atat prin forma implantului, cat si prin modul in care spirele acestuia sunt formate, implantul dentar poate sa ofere o stabilitate initiala slaba, buna, sau foarte buna. Stabilitatea primara se refera la faptul ca implantul dentar, dupa ce este insurubat in os, nu se misca. Acesta stabilitate este obligatorie daca ne dorim ca acel implant sa fie incarcat intr-o singura zi.

5. Potrivit tuturor

Prin diversitatea formelor si dimensiunilor, acest tip de implant dentar este potrivit in toate cazurile in care este necesar un implant. De multe ori pentru pacientii care au nevoie de un implant dentar, trebuie sa alegem un anumit tip de implant dentar in functie de tipul de os, de posibilele defecte osoase si de disponibilitatea osoasa.

Implant dentar Aplha Bio

6. Garantie pe viata la implant dentar Alpha Bio

Datorita produselor de inalta calitate, implanturile dentare Alpha Bio vin cu garantie pe viata. Garantia se refera la orice tip de defect care poate sa apara dupa implantare (cum este fractura implantului), la respingerea implantului dentar si lipsa osteointagrarii.

7. Rata de succes excelenta

Atat tehnologiile de ultima ora, cat si experienta in domeniu a producatorului, fac din implanturile dentare Alpha Bio niste produse medicale cu o rata de succes excelenta. Aceasta rata de succes de peste 98,3% este datorata atat produsului, care vine cu un design deosebit, cat si medicului implantolog care realizeaza interventia.

Testimoniale

Eu mi-am pus fatete dentare in 2011 la doctorul Durbac. De atunci nu am avut nici o problema cu ele. De cele mai multe ori parerile sunt impartite in legatura cu fatetele dentare.  Prietena mea imi spunea sa nu-mi pun ca nu o sa arate bine iar acum si ea are :)

Adrian Dima

Am fatete dentare puse in 2013 la un cabinat in Bacau. Singurul lucru negativ a fost ca a trebuit sa-mi scot nervul la un dinte pe care il aveam foarte stramb si nu putea sa imi puna fateta si pe iel daca nu-l slefuia mult. Pareri pro fatete dentare: – te schimba ca look intr-o saptamana – pe mine nu m-a durut – dupa 2 ani inca le am si nu a picat nici una. Pareri Contra fatete dentare: – a trebuit sa-mi scoata nervul dintelui

Nitu Mihaela

Calitatea Implantului Dentar Alpha Bio

Implantul dentar Alpha Bio se numara printre acele tipuri de implanturi dentare de o calitate foarte buna. Tehnologiile folosite la obtinerea acestor sisteme medicale sunt de ultima generatie si intrunesc toate criteriile de rigurozitate impuse atat de Uniunea Europeana, cat si cele interne ale companiei.

Avem astfel: Implant dentar Alpha Bio cu urmatoarele certificari de calitate: BS EN ISO 13485:2012 incluzand the Canadian Medical Devices Conformity Assessment System (CMDCAS), Council Directive 93/42/EEC incluzand amendamentul 2007/47/EC.

Alte tipuri de implanturi dentare

Specialistii in implantologie dentara din cadrul clinicii Delta Clinic Dent utilizeaza mai multe tipuri de implanturi dentare. Toate implanturile dentare fie ca vorbim de Alpha bio, fie ca vorbim de Surcam, sunt implanturi dentare cu garantie pe viata. Produsele utilizate de noi sunt cotate ca fiind Medium Plus si sunt utilizate la nivel mondial de catre toti practicienii consacrati. Pretul unui implant dentar variaza in functie de cateva considerente. Acestea trebuie luate in calcul atunci cand se propune fie de catre medic, fie de catre pacient, utilizarea unui anumit tip de implant dentar.

BioTEC

366lei /Luna
 • Implant dentar din Titan
 • Tara : SUA
 • Durata de viata normala
 • 97% biocompatibilitate
 • Implant conic

Surcam

375lei /Luna
 • Implant dentar din Titan
 • Tara : Israel/Germania
 • Durata de viata normala
 • 97.5% biocompatibilitate
 • Implant conic

ARDS

450lei /Luna
 • Implant dentar din Titan
 • Tara : Israel
 • Durata de viata forte buna
 • 98.5% biocompatibilitate
 • Implant conic

AlphaBio

525lei /Luna
 • Implant dentar din Titan
 • Tara : Israel
 • Durata de viata excelenta
 • 98.5% biocompatibilitate
 • Implant conic

Beneficiaza de o consultatie!

Afla daca esti un candidat ideal direct de la medicul specialist. Informatiile primite te vor ajuta sa iei decizia potrivita.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Implant dentar Alpha Bio

De ce la Delta Clinic Dent?

Timpul tau este pretios!

Te programam in functie de programul tau. Te putem programa dimineata, inainte de serviciu, la pranz, in pauza de masa, sau seara dupa munca.