Promotie Implant Dentar 300 E

Promotie INACTIVA

Ce primesti:

  • Consultatie – primul pas in realizarea unui implant dentar de calitate

  • Promotie Implant dentar SURCAM – implant dentar produs in Israel

  • Bont de vindecare Gratuit – necesar in perioada de vindecare

  • Certificat de garantie – garantie pe viata la implant dentar si coroana dentara

cat costa un Implant dentar

Ce ai de facut:

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de oferta promotionala la Implant Dentar.

In perioada 1 Octombrie – 1 Decembrie 2017, beneficiezi de oferta noastra pentru implanturi dentareImplantul dentar este realizat din titan si reprezinta substituentul ideal pentru un dinte pierdut. Implantul dentar poate sa redea pacientului atat zambetul de care are nevoie cat si functionalitatea aparatului masticator. Am introdus in aceasta oferta si posibilitatea ca, la mai mult de 3 implanturi dentare, sa oferim o adoua reducere de inca 10%, adica pretul pe implant dentar sa scada la 270 euro.

stomatologie in rate implant dentar plata in rate fara doband

Plata in rate fara dobanda.

Implant dentar in 6 rate fara dobanda!

Cu card Star BT sau Card Avantaj, poti plati intregul tratament de implant dentar in rate, fara dobanda. Deasemenea poti sa-ti faci rate direct in cabinetul stomatologic. In felul acesta implantul dentar devine si mai accesibil. Intreaba si de plata in rate direct in cabinetul stomatologic.

300 euro!

Cum este posibil?

Colaboratorii nostri ne pot oferi periodic o reducere de pret pentru produsele comercializate de ei, in cazul nostru implanturi dentare, iar noi venim in sprijinul dumneavoastra oferind aceasta reducere mai departe. Mai mult decat atat, plata se poate face si in rate prin Card Avantaj sau prin StarBT. Pentru a beneficia de aceasta promotie te rugam sa completezi formularul de mai jos si sa realizezi o programare in cabinetul nostru stomatologic.

Promotie implant dentar

De ce la Delta Clinic Dent?

Parerea pacientilor nostri

Cateva dintre marturiile pacientilor care au fost tratati in clinica noastra dentara.

[katb_testimonial group="all" number="all" by="random" id="" rotate="no" layout="0" schema="default"]

Parerea ta conteaza. Spune-le si celorlalti experienta ta in cadrul clinicii Delta Clinic Dent.

[katb_input_testimonials group="All" form="1"]

Promotie Implant dentar

Programeaza-te online!

In scurt timp un asistent medical te va contacta pentru a stabili cu exactitate data si ora progamarii.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Intrebari frecvente.

Ce implant dentar folosim?

SURCAM | Implantul dentar SURCAM, produs in Israel, este un implant dentar premium cu garantie pe viata pentru defecte de fabricatie. Este un implant dentar folosit des pe piata din Romania.

Cat dureaza operatia de inserare a implantului dentar?

Pentru implant dentar este necesara o singura sedinta. Sedinta poate sa dureze intre 45 min (pentru 1-2 implanturi pana la 2h pentru o arcada intreaga).

O sa ma doara?

Raspunsul este NU! Atat in timpul interventiei cat si dupa interventie durerea este inexistenta. In timpul interventiei zona respectiva este amortita iar pacientul nu simte nimic. Inserarea unui implant dentar este deseori mai putin traumatizanta decat o extractie dentara. Dupa interventie, pacientul poate sa simta cel mult o usoara presiune.

Cum poate sa coste doar atat?

Putem sa oferim acest pret, pentru implant dentar, pacientilor nostri datorita parteneriatelor si volumului mare de implanturi dentare achizitionate de clinica noastra. Putem, in acest fel, sa pastram nivelul inalt de calitate pentru actul terapeutic si la un pret scazut.

Cand pot sa folosesc implantul dentar?

Exista atat in practica cat si in teorie doua metode care abordare a acestei sitatii: incarcarea imediata sau incarcarea dupa osteointegrare. Daca in prima varianta, incarcarea imediata,  se pune o coroana provizorie in aceeasi sedinta in care se pune si implantul dentar in a doua situatie coroana dentara este pusa dupa o perioada in care implantul dentar se osteointagreaza. Aceasta perioada dureaza in general aproximativ 3,5 luni. Alegerea metodei tine atat de cazul clinic cat si de vointa pacientului.

Ce este un implant dentar? Din ce este format?

Implantul dentar este alcatuit din mai multe componente : Implant dentar, surub de acoperire, bont de vindecare, bont protetic, coroana dentara. Primele 4 componente sunt incluse in pretul de 300 euro.

Contact.

0733108757

Locatie.

Orar.

Luni-Vineri | 08:00-20:00

Sambata | 09:00-15:00

Duminica | Inchis