AVANTAJE DINTI DE PORTELAN

5 motive pentru a alege dinti de portelan?

Dinti de portelan inseamna estetica superioara – cel mai iportant avantaj al pieselor din ceramica prin comparatie cu cele din compozit este aspectul lor foarte asemenator cu cel al dintilor naturali. Aceste caracteristici se pot atribui delicatetii acestui tip de coronite dentare confectionate din portelan translucid care permite reflexia naturala a luminii. Comparativ cu alte materiale, ceramica dentara sau portelanul dentar are proprietati fizice de dispersie a luminii foarte apropiate de cele ale dintilor naturali.

avantaje dinti de portelan

Programeaza-te acum! 0733108757 sau 0314254623

implant dentar pret
  • 1. Investitie pe termen lungIn ceneral coroanele dentare au o viata de cel putin 10 ani. Studii arata ca coroanele dentare deramice au o rata de succes de 93% pe o perioada de 10 ani.

  • 2. Stabilitate coloristica – Coroanele dentare ceramice nu se pigmenteaza. Acestea se pot colora insa colorarea acestora este doar de suprafata. Acestea se pot curata foarte usor in cadrul unui detartraj dentar.

  • 3. Estetica ireprosabila – coroanele dentare din portelan ajung la performanta de a imita pana in cel mai mic detaliu forma si culoarea unui dinte natural.
  • 4. Dispersia corecta a fortelor – coroanele dentare sunt folosite in general atunci cand coroana dintelui natural nu mai poate prelua functiile de masticatie. In aceasta situatie, coroanele dentare, preiau corect toate fortele care apar la nivelul acesteia.
  • 5. Acomodare rapida – Acomodarea cu coroanele dentare este una foarte rapida. Coroanele dentare fixe nu necestita intretinere speciala.

Dinti de portelan | ce sunt si cum functioneaza?

Dintii de portelan sunt lucrari protetice realizate de medicul dentis in colaborare cu tehnicianul dentar. Prin lucrari protetice dentare intelegem tot ansamblul de proteze care vin sa inlocuiasca un dinte pierdut. Coroanele dentare sau dintii de portelan pot sa fie sustinuite de radacinile dintelui cu probleme, de un implant dentar sau pot sa fie reprezentate de corpuri de punte. In acest caz acestea sunt sustinute de lelalate coroane dentare printr-o legatura mezio-distala.

Dinit de portelan – inlocuiesc atat ca forma cat si ca dimensiuni coroana unui dinte pierdut. Coroana dentara artificiala se ataseaza cu ajutorul adezivilor dentari.

implant dentar pret

OFERTA DELTA CLINIC DENT

Poti beneficia acum de oferta noastra la implanturi dentare

Implant dentar pret 300 euro

0/5 (0 Reviews)